Home Nieuws De persoonlijke vraag van Joep Schreuder aan Schmidt: ‘Zie je het als...

De persoonlijke vraag van Joep Schreuder aan Schmidt: ‘Zie je het als een persoonlijke nederlaag?’

6151
0

Ervaren en handig als hij is, trachtte NOS verslaggever Joep Schreuder maandagmiddag Roger Schmidt uit de tent te lokken over de kwestie Ihattaren.

Schmidt heeft afgelopen maanden al vaker aangegeven in de voorbereiding op wedstrijden waarin spelers niet beschikbaar zijn, ook geen vragen over die betreffende spelers te beantwoorden. Schreuder probeerde namens de NOS dit standpunt toch te omzeilen en stelde Schmidt een persoonlijke vraag over de kwestie Mo Ihattaren.


Joep Schreuder probeerde het maandagmiddag met de vraag of Schmidt het als een persoonlijke nederlaag ervoer dat hij Ihattaren niet aan de praat heeft gekregen.

Het antwoord was even duidelijk als eenduidig. Roger Schmidt is en blijft klaar met vragen over PSV’s probleemkind nummer één. “De club heeft zaterdag nieuws naar buiten gebracht. En ik geloof dat alles daarmee wel gezegd is. Ik zal hier verder niet op ingaan”, aldus Schmidt.

Roger Schmidt wenste daags voor het tweeluik tegen de Deense nummer twee alleen over vragen over de beschikbare spelers te beantwoorden.