Home Nieuws De overeenkomsten tussen Daley Sinkgraven en Adam Maher

De overeenkomsten tussen Daley Sinkgraven en Adam Maher

13
0

De titelstrijd is in volle gang en hoewel de meeste voetballiefhebbers en kenners het erover eens zijn dat PSV kwalitatief de beste en meest brede selectie heeft, wordt daar in Amsterdam logischerwijs anders over gedacht.

Middenvelder en reserve Daley Sinkgraven vindt dat Ajax de beste selectie heeft. Het is zoiets als Adam Maher die na iedere wedstrijd zegt dat hij goed gespeeld heeft en wel tevreden is over zijn eigen prestatie. Het is tenslotte niet voor iedere speler eenvoudig naar de werkelijkheid en feiten te kijken. Maher en Sinkgraven hebben overigens wel meer overeenkomsten. Beide spelers werden voor veel geld aangetrokken van subtoppers als AZ en Heerenveen en beide spelers weten de hoge verwachtingen niet waar te maken. Beide spelers houden hun plaats op de bank warm, hoewel Maher dichtbij een plaats op de tribune is.
”Ik vind dat wij de beste selectie van Nederland hebben”, zegt Sinkgraven tegen Voetbal International. ”In iedere linie hebben we kwaliteit. De verdediging staat als een huis, op het middenveld is de concurrentie groot en ook voorin hebben we verschillende goede opties. Ook is er eenheid binnen het team. Ik zie ook dat er wedstrijden zijn waarin het voetbal attractiever kan, maar dat hebben we meerdere keren gecompenseerd met teamgeest en strijdlust. Als we er voetballend niet doorheen komen, gooien we de beuk erin. Daar is niks mis mee. Ik heb alle vertrouwen in de strijd om het kampioenschap. Ik zie ons geen punten meer verspelen. Ook niet tegen PSV, volgende maand. Dus dan lijkt het me duidelijk wie er kampioen wordt. Dat durf ik hier wel te voorspellen, ja: wij pakken de landstitel”.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here