Home Nieuws De opvolging van Marcel Brands

De opvolging van Marcel Brands

40
0

John de Jong is hoofdscout bij PSV en heeft in gesprek met PSV TV laten weten na te denken over een rol als technisch directeur bij PSV.

Marcel Brands heeft bijzonder veel contacten met de internationale topclubs. Brands heeft het in de vingers om miljoenen euro’s voor zijn werkgevers te verdienen en de kerntaken dusdanig op te volgen dat clubs klaar zijn een toekomst in te gaan met een gezonde huishouding. Bij PSV heeft Brands alle doelen kunnen verwezenlijken. Clubs als PSG en Manchester United, waar de TD van PSV goede en nauwe banden mee onderhoudt, denken al geruime tijd na over een wijziging van de directievorm.
United en PSG zijn voornemens om in de toekomst met een technisch directeur te gaan werken. De naam van Brands geldt bij deze clubs als mogelijk interessante optie. Brands heeft zelf meermaals aangegeven het prima naar de zin te hebben bij PSV maar een stap voorwaarts niet uit te kunnen sluiten.
John De Jong zou Marcel Brands eventueel kunnen opvolgen.  De voormalig middenvelder werd gevraagd of hij de positie van Brands ambieert. “Op dit moment niet. Natuurlijk denk ik er wel eens over na, omdat ik heel dicht bij Marcel zit en ook veel met hem samenwerk”, reageerde De Jong. “Het is een mogelijkheid. Voor mezelf ben ik er nog niet helemaal uit of ik dat daadwerkelijk wil. Wat ik nu doe, werken op de achtergrond en in de luwte, bevalt prima.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here