Home Nieuws De opmerkelijke vraag van Hans Kraaij aan verbaasde Veerman over 4 keer...

De opmerkelijke vraag van Hans Kraaij aan verbaasde Veerman over 4 keer winnen van Ajax: ‘Ja, alles terecht gewonnen’

1666
0

Nog niet alle beelden van de gewonnen finale van de TOTO KNVB Beker waren vrijgegeven. Dat blijkt uit het gesprek op veld van de Kuip tussen Hans Kraaij namens ESPN en Joey Veerman.

‘Joey, vier uit vier tegen Ajax’, begint Hans Kraaij richting Veerman net na de wedstrijd in een nog niet eerder vrijgegeven interview. Kraaij stelt de vraag aan de goed spelende Veerman alsof PSV vier keer een wereldelftal heeft verslagen. Het is toch echt slechts tegen Ajax, dat er vier overwinningen genoteerd konden worden uit de laatste vier wedstrijden tegen de Amsterdammers. ‘Kan je het bevatten?’, gaat Kraaij verder richting Veerman. Zou de EPSN verslaggever dan niet beseffen dat het armlastige Ajax een tegenstander is waar al maanden achtereen geen enkele Eredivisieclub enig ontzag voor heeft?

Veerman kijkt Kraaij aan en geeft een nuchter maar ook realistisch antwoord: ‘Ja’, aldus de middenvelder uit Volendam, om vervolgens per gewonnen wedstrijd een passend antwoord te geven. De conclusie van Veerman is dan ook erg simpel als even logisch te noemen: Alle vier de wedstrijden zijn terecht gewonnen en niet geflatteerd. Als we er een periode van precies 12 maanden op los laten heeft PSV zelfs vijf keer achtereen gewonnen van de club in verval. De gewonnen bekerfinale van 2022 is immers precies een jaar geleden.

In onderstaande video is te zien hoe de wedstrijd en de doelpunten vanuit een andere invalshoek werden geregistreerd. Ook deze beelden zijn uniek te noemen. Opvolgend het gesprek tussen Hans Kraaij en Joey Veerman over de serie overwinningen tegen Ajax, die Veerman zeer terecht als de normaalste zaak van de wereld weet te beschouwen.


Vorig artikelKenneth Perez is zeker fan van middenvelder maar haalt toch stevig uit: ‘Kan mij het verrotten of hij bij PSV blijft’
Volgend artikelSneijder wil Klaassen en Taylor uit Oranje en breekt stevige lans voor Joey Veerman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in