Home Nieuws De Oosttribune geeft Noa Lang duidelijk signaal na ‘Rotterdamse of Amsterdamse briefschrijver’

De Oosttribune geeft Noa Lang duidelijk signaal na ‘Rotterdamse of Amsterdamse briefschrijver’

31942
0

Volop verontwaardiging na de zogenaamde ‘brief’ die Noa Lang van een PSV supporter zou hebben ontvangen.

Noa Lang maakte vrijdag via zijn sociale kanalen openbaar dat hij een schrijven heeft ontvangen van een zichzelf PSV fan noemend persoon. De inhoud van de zogenaamde brief is een ieder inmiddels bekend. Lang deelde het vrijdag met zijn volgers en het geheel werd al snel door de landelijke media opgepakt.

De aanvaller reageerde cryptisch door uit te spreken samen voor landstitel nummer 25 te gaan maar een brief met zulke teksten verdiend de bewoording beschamend. Op sociale media is er veel te doen over de zogenaamde brief gericht aan Noa Lang. Veel PSV fans denken dat de zogenaamde brief niet van een echte PSV fan afkomstig is maar van een Feyenoord dan wel Ajax supporter, die Lang eens flink aan wilde pakken.

De buitenspeler, meer dan uitstekend begonnen aan het seizoen bij PSV, kreeg het vorige week vrijdagavond even aan de stok met de aanhang van Feyenoord, die Lang in de Kuip meermaals flink beledigde met stevige scheldkanonnades. Het deerde de in Rotterdam geboren aanvaller geenszins want een klein uur na de scheldpartijen schoot Lang in zij geboortestad de winnende binnen voor PSV.

Na afloop van PSV – FC Utrecht sloot de Oosttribune van het Philips Stadion de aanvaller alvast in de armen en gaven ze hem de best mogelijke warme waardering die een speler kan krijgen. Helemaal na het moment van de zogenaamde ‘briefschrijver’, die hoogstwaarschijnlijk geenszins een PSV fan is.

Noa Lang deelde de beelden van PSV – FC Utrecht ook op zijn sociale kanalen. De aanvaller scoorde een geweldige doelpunt en deelde de ‘warme’ reactie van de Oostribune op zijn sociale media kanalen.


Vorig artikelAad de Mos krijgt weerwoord van Marc Degryse over Zeno Debast: ‘PSV gokt…’
Volgend artikelVoor Rafael van der Vaart is er maar één titelfavoriet: ‘PSV, ik ben een ontzettende Peter Bosz-fan’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in