Home Nieuws De naam van Peter Bosz wordt steeds vaker genoemd bij PSV

De naam van Peter Bosz wordt steeds vaker genoemd bij PSV

2328
0

PSV is naarstig op zoek naar een nieuwe trainer en dat resulteert in verschillende namen die al dagenlang in de media verschijnen.

Niemand minder dan Marcel Brands is al druk doende om te inventariseren welke trainer PSV nodig heeft en welke trainer beschikbaar is. Daarbij worden drie namen opvallend vaak genoemd. Zowel de naam van Phillip Cocu als de naam van Ronald Koeman wordt vaak genoemd. Sinds bekend is geworden dat Marcel Brands de nieuwe algemeen directeur zal gaan worden, lijkt de naam van Ronald Koeman iets naar de achtergrond te worden geschoven. Het was immers Marcel Brands die Ronald Koeman zijn ontslag gaf als trainer van AZ in de periode dat Brands en Gerbrands het in Alkmaar voor het zeggen hadden.

De naam van Peter Bosz klinkt ook vaak door als toekomstig hoofdtrainer van de club. Bosz ligt nog vast bij Lyon maar geldt als serieuze kandidaat om het stokje van Roger Schmidt na dit seizoen over te nemen. Dat gaf Voetbal International hoofdredacteur Freek Jansen dinsdagavond aan bij VI Vandaag. “Phillip Cocu wordt natuurlijk nadrukkelijk genoemd, maar via Marco Timmer heb ik gehoord dat ook de naam van Peter Bosz steeds vaker wordt genoemd”, aldus Jansen. “Ze hopen op korte termijn wat te kunnen gaan doen”, aldus Jansen bij VI Vandaag.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here