Home Nieuws De Mos wijst PSV op aanwezigheid eigen jeugd

De Mos wijst PSV op aanwezigheid eigen jeugd

25
0

Aad de Mos heeft een dringend advies voor Marcel Brands. PSV moet inzetten op de eigen jeugd, is de Mos stellig over nieuwe aankopen in de winterstop.

“Omdat je weinig tijd hebt om spelers in te passen, moet je in de winterstop alleen spelers halen die direct een meerwaarde voor je zijn. Van Van Ginkel wist je hoe hij in elkaar zit. Hij kent De Herdgang, de ploeg, de omgeving. Hij voelt zich meteen thuis. Klaar”, aldus De Mos in gesprek met PSV TV. “Maar je kunt ook spelers halen die jouw kleedkamer vergiftigen. Ze worden gehaald en krijgen het niet voor elkaar. Of andere jongens staan raar te kijken, want er komt concurrentie”, vervolgt de analyticus, die een meer dan duidelijke boodschap heeft voor Brands. “Ik vind dat je nu niets meer moet halen. Je hebt genoeg jongens uit de jeugd die nog een kans zouden kunnen krijgen. Je moet verder doorselecteren met die eigen jeugdspelers.”

Volgens De Mos kunnen die talenten wel eens verder kijken als PSV weer nieuwe spelers haalt. “Dan heb je ze voor niets opgeleid, dat zou zonde zijn. Ik zou het met deze selectie afmaken als ik Brands was.”

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here