Home Nieuws De Mos wijst naar ‘nieuwe linksback’ en naar Ramalho: ‘Ramalho is niet...

De Mos wijst naar ‘nieuwe linksback’ en naar Ramalho: ‘Ramalho is niet fit’

13078
0

Een bedrag van maar liefst negen miljoen euro kon PSV deze zomer ontvangen voor de Duitse back Max, die volgens Aad de Mos eigenlijk geen linksback is.

Union Berlin, Hoffenheim, Mainz en Leeds United waren het meest recente transferwindow in de markt voor de Duitse back Max maar PSV wilde niet meewerken. Aad de Mos denkt daar zo het zijne van. Max is überhaupt geen back, denkt de Mos.

De analist zag PSV in Enschede aan het werk en is flink geschrokken van dat wat hij zag. Volgens de Mos was dit de vijfde grote wedstrijd van het seizoen na AS Monaco en Rangers FC. De Mos begrijpt het transferbeleid niet wat PSV deze zomer door wist te voeren.

De Mos denkt dat er over twee weken meer duidelijkheid is als PSV op bezoek is geweest bij Arsenal in Londen en als Feyenoord op bezoek is geweest in Eindhoven. Over FC Twente – PSV zegt de Mos: “Snel 2-0 achter, en het had nog meer kunnen zijn”, begint De Mos zijn analyse. “Ik zag ook niet echt een plan”, vervolgt Elfrink. De Mos zegt daar weer over: “PSV speelt het minste voetbal van de eerste vijf teams in Nederland. Ik maak me zorgen dat dit niet snel gaat veranderen.”

De Mos heeft vraagtekens bij aankoopbeleid van PSV. “Ze hebben van de daken geschreeuwd dat ze geweldig ingekocht hebben. En dan zie je bijvoorbeeld Hoever vanavond bij Jong PSV spelen. Dat is niet goed. Het zijn allemaal aankopen waar grote vraagtekens bij staan”, zegt de Mos over het transferbeleid van deze zomer. De Mos denkt ook dat het tijd is voor een nieuwe linkback want Max haalt niet het niveau van PSV. Ook heeft de analist vraagtekens over de fitheid van André Ramalho. ‘Dit is niet de Ramalho van vorig seizoen. Hij is niet zichzelf en haalt niet het niveau van vorig seizoen. Ramalho is niet fit genoeg’, stelt de analist vast.

De Mos lijkt de Noorse tegenstander van aanstaande donderdag wel te onderschatten. De kampioen van Noorwegen is volgens de Mos geen probleem voor PSV. “Tegen Bodo/Glimt, dat is een makkelijke wedstrijd. Dat wordt 5-1. En RKC wordt met 4-0 verslagen”, besluit hij.


Vorig artikelLeeds United vastberaden voor Cody Gakpo, Engelse club gaat voor winterse transfer Gakpo
Volgend artikelVideo | Xavi Simons, Rising Star

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in