Home Nieuws De Mos wijst naar Madueke en voorspelt zware wedstrijd voor Ajax: ‘Zeker...

De Mos wijst naar Madueke en voorspelt zware wedstrijd voor Ajax: ‘Zeker als Blind linksback is’

2530
0

Aad de Mos heeft weer volop vertrouwen in PSV. De Mos denkt dat er een interessante uitwedstrijd voor PSV zal gaan volgen in Amsterdam.

De Haagse analist lijkt de wedstrijd alweer te hebben uitgetekend dus menig PSV fan rekent dan vaak op het tegenovergestelde resultaat voor de club. Aad de Mos en voorspellen, dat blijft een hot item. Een hot item dat vaak een luchtkasteel blijkt te zijn maar vooruit, een enkele keer heeft de Mos het bij het rechte eind. We kunnen niet ontkennen dat PSV afgelopen week goed voor de dag kwam in de Europese kraker tegen Arsenal.

De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena kan met de nodige fantasie ook een Europese kraker worden genoemd. Hoe dan ook, PSV kan in Amsterdam het eigen spel spelen en oogt wat frisser dan de ploeg uit Amsterdam. Bovendien is Ajax stevig gewaarschuwd want het heeft immers eind juli al een fikse 3-5 nederlaag geleden tegen PSV.

De ploeg van Alfred Schreuder oogt verre van okselfris en kent intern de nodige strubbelingen. Of PSV daadwerkelijk gaat profiteren valt nog te bezien maar de Amsterdammers zij gewaarschuwd voor een fit PSV, waar Luuk de Jong, Mauro Junior en Noni Madueke terug van lang weggeweest zijn. Met name Noni Madueke kan zondag een sleutelspeler worden voor PSV. Aad de Mos ziet de terugkeer van Madueke als een extra wapen voor PSV.

“Het is een sleutelweek voor PSV. Je kan met Veerman beginnen, dan zet je Simons op de rechterflank. Madueke? Hij kan voor verrassing zorgen. Zeker als Daley Blind linksback is.”

Wel denkt de Mos dat Joey Veerman of Noni Madueke kind van de rekening gaan worden bij het steeds verder fit en compleet gerakende PSV. Ook breekt de Mos opnieuw een lans voor een speler waar hij niet voor het het eerst lovend over is: Jarrad Branthwaite. Het verbaasde me niets dat Lange Gerrit weer zo’n topwedstrijd speelde”, zegt hij in gesprek met het Eindhovens Dagblad op het optreden van Branthwaite tegen Arsenal. “Van Nistelrooij moet zo langzamerhand keuzes gaan maken, in aanloop naar de topwedstrijden in de competitie”, aldus Aad de Mos.


Vorig artikelTerug naar de club die PSV 2,2 miljoen euro betaalde: ‘Ihattaren heeft tenminste wel een bekerfinale meegemaakt’
Volgend artikelMet welke bekers eindigt PSV dit seizoen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in