Home Nieuws De Mos vreest: ‘Er komen slechte tijden aan voor PSV, alarmbellen moeten...

De Mos vreest: ‘Er komen slechte tijden aan voor PSV, alarmbellen moeten nu echt afgaan’

5814
1

Aad de Mos waarschuwt alles en iedereen bij PSV dat er zware tijden naderen voor de club. Of de Mos daar een punt heeft, valt nog te bezien maar feit is dat er zaken moeten veranderen.

Niets in het leven is zo vergankelijk als topvoetbal en dus kunnen er ook op korte termijn weer topjaren in het Philips Stadion aanwaaien. Mocht een trainer als Arne Slot bijvoorbeeld een buitenlands avontuur aangaan, kan het tij bij Feyenoord zomaar gaan keren. En zal PSV nog een seizoen verliezen bij Cambuur, FC Groningen en/of FC Emmen? Nee, natuurlijk niet. Toch is het de hoogste tijd dat er zaken gaan veranderen in de selectie van Ruud van Nistelrooij.

Aad de Mos ziet het vooralsnog even bijzonder zwaar in voor PSV en waarschuwt de club en de fans voor zware tijden. “PSV is kleurloos. Op deze manier komen er hele slechte tijden aan. Er moet écht iets gebeuren. Er is geen leiderschap, ze laten het maar over zich heen komen. Niemand wordt kwaad, er is geen agressie bij het verdedigen”, zegt de analist.

En dus wordt er gewezen naar de technische staf. De Mos en Elfrink leggen in een video van het Eindhovens Dagblad uit welke bevindingen zijn hebben over de technische stadf: “Die moet ook doorgelicht worden. Vijf wedstrijden tegen de kleintjes die je niet wint, dat is geen aanbeveling voor Van Nistelrooij”, aldus Elfrink over de magere prestaties.

Aad de Mos haakt in: “PSV had als doel om Ajax aan te pakken, maar op deze manier word je vierde en speel je volgend seizoen Conference League.”


Facebook Comments Box

1 REACTIE

  1. Het is een slappe hap, ze mogen ook bij de jeugd wat harder en feller worden, op een enkeling na allemaal verwende arrogante ventjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here