Home Nieuws De Mos verwacht winst PSV op Feyenoord: ‘Ik zie veel kansen voor...

De Mos verwacht winst PSV op Feyenoord: ‘Ik zie veel kansen voor PSV, als ze doen wat ik zeg’

2892
0

Haagse bluf: Aad de Mos denkt dat PSV de topper tegen Feyenoord gaat winnen als men doet wat de Mos adviseert.

De Mos kreeg maandagmorgen weer een podium om zijn mening te geven. In gesprek met het Eindhovens Dagblad laat de Mos weten dat Ruud van Nistelrooij wel zijn adviezen overnemen om tot een goed resultaat te komen tegen Feyenoord. Kortom, een ouderwets staaltje Haagse bluf.

“Ik zie heel veel kansen voor PSV, als ze doen wat ik zeg”, zegt De Mos in gesprek met het Eindhovens Dagblad. “Ik heb gekeken waar voor PSV de kansen liggen, dit is een uitgelezen wedstrijd voor Guus Til. Als je in de rug van Timber en Kökcü zit, krijgen zij hele grote problemen. Til moet dan als nummer tien gaan spelen”, denkt de Mos.

De analist gaat verder: “Dilrosun moet opgevreten worden door Sangaré, dat gaat ook gebeuren. Dan moeten ze een keuze maken tussen Veerman en Xavi Simons. PSV kan Timber en Kökcü kapot spelen met Veerman en Til. Timber en Kökcü zijn spelers die goed uit stand spelen, met een goede passing, bijsluiten, maar geen jongens die in de rug kijken en daar is Til enorm goed voor. Het middenveld gaat bepalend zijn. Gakpo en Til gaan scoren: 2-1 voor PSV. Schrijf dat maar alvast op”, aldus Aad de Mos.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here