Home Nieuws De Mos verrast door koppositie PSV en pleit voor Obispo en Teze:...

De Mos verrast door koppositie PSV en pleit voor Obispo en Teze: ‘Tot de laatste dag vechten om de titel’

1331
0

Betweter Aad de Mos is verrast door de koppositie van PSV in de Eredivisie.

De analist die altijd spreekt alof hij en alleen hij echt verstand van zaken heeft, verwacht daarom dat de titelstrijd tot het einde spannend zal zijn in de Eredivisie. De analist is enigszins verrast dat PSV bijna halverwege het seizoen de eerste plaats bezet. De Mos doet een voorspelling en verwacht dat de titelstrijd tot het einde van het seizoen spannend zal blijven.
Als Aad de Mos voorspellingen gaat doen, zijn we toch al snel geneigd om het waarheidsgehalte daarvan in grote twijfel te trekken.

“Ik had nooit verwacht dat Ajax dit seizoen nog in de slipstream van PSV terecht zou komen”, zegt De Mos in De Telegraaf. “Zonder te praten over kwaliteit en kwantiteit moet je zeggen dat de Grote Drie herenigd zijn. Die gaan volgens mij tot de laatste dag vechten om de titel.”

Volgens De Mos heeft zowel Ajax als PSV een probleem en dat legt de Hagenaar graag uit aan de Telegraaf. “Ajax lijdt thuis structureel puntenverlies en PSV geeft structureel niet thuis in grote wedstrijden. Maar daarmee ben je nog niet kansloos voor de titel. Tegen de kleintjes word je kampioen.” Dat de Eindhovenaren volop meedoen, vindt hij echter vooral de schuld van de Amsterdammers. “De Champions League is voor de spelers van Ajax de etalage. Die kunnen zich moeilijk opladen voor wedstrijden in de Eredivisie.”

Aad de Mos adviseert Roger Schmidt om Jordan Teze en Armando Obispo voortaan in de basisopstelling te gaan posteren. De Mos is fan van de twee verdedigers. “PSV heeft straks in Spanje een heel trainingskamp om te bedenken hoe de absentie van Ibrahim SangarĂ© bij PSV-Ajax door zijn deelname aan de Afrika Cup kan worden opgevangen. Op 23 januari is de kraker. Dan gaat de waarheid beginnen.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here