Home Nieuws De Mos twijfelt over Spakenburg-uit en is kritisch op KNVB: ‘Scheidsrechters bepalen...

De Mos twijfelt over Spakenburg-uit en is kritisch op KNVB: ‘Scheidsrechters bepalen op dit moment de ranglijst’

7413
1

PSV bevindt zich nog altijd in een positie op de ranglijst dat een landstitel niet ondenkbaar is. Cijfermatig gezien is de ploeg van Ruud van Nistelrooij nog altijd in de race.

Of een kampioenschap reeel is, valt nog te bezien maar feit is dat er nog genoeg wedstrijden op de agenda staan die de panelen kunnen doen laten verschuiven. Dat het geloof er in Eindhoven nog is, valt te billijken. In de wereld van de topsport is het geloof in het hoogste nog altijd gemeengoed. Of het daadwerkelijke geloof in een landstitel er nog is in de selectie van Ruud van Nistelrooij valt nog te bezien.

De wedstrijd in Waalwijk werd in ieder geval gewonnen maar het werd toch weer een magere zege. Aad de Mos zag PSV ploeteren en vindt iets van de scheidsrechters. “Het is toch weer bibberen geblazen voor PSV”, aldus De Mos. ,,Maar dat hebben de top vier-ploegen allemaal wel. Ajax was ook matig tegen NEC, en Feyenoord komt heel goed weg met die scheidsrechter.”

De Mos ziet ontwikkelingen bij de diverse scheidsrechters. De analist denkt dat de woorden van Arne Slot recent iets teweeg hebben gebracht. “De scheidsrechters zijn op deze manier de ranglijst aan het bepalen.”

De Mos is wel wat minder positief gestemd over het bezoek van PSV aan Spakenburg. “Dat wordt geen appeltje-eitje. Gewoon een hele lastige pot op zo’n amateurcomplex, met kunstgras. Geloof me: dat wordt een spookwedstrijd.” Beide analisten zijn het vervolgens nog wel eens over de vele overtredingen op Xavi Simons. Ook in Waalwijk was het weer kommer en kwel wat Simons overkwam.


Vorig artikelVIDEO | Memphis Depay in het warme bad van Atlético | ‘Waar zie je dat nou nog?’
Volgend artikelAanvoerder Virgil van Dijk vol lof over Cody Gakpo na glansrol tegen United

1 REACTIE

  1. Aad de Mos je bent een zeikerd met dat feyenoord de scheidsrechters allemaal mee zou hebben als dat zo was hadden we bij Fc Twente wel een strafschop gehad toch de Mos.
    En de Mos het bij jou ajax voor en ajax na die worden kampioen.
    Ik word een beetje misselijk van de Mos zo negatief persoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in