Home Nieuws De Mos stelt mening bij en wijst naar duo Ramalho – Branthwaite:...

De Mos stelt mening bij en wijst naar duo Ramalho – Branthwaite: ‘PSV gaat nog om de titel strijden’

1508
0

Aad de Mos heeft zijn mening nog maar eens bijgesteld. De analist was er enkele weken geleden zeker van dat PSV zich op de tweede of derde plaats moest gaan richten.

Inmiddels denkt de Mos dat er meer in het vat zit dan de tweede of derde plaats. Stelt de Mos zijn mening enkel bij omwille van de winst op Twente of zit er een andere reden achter? Beide eigenlijk want de analist ziet dat Ruud van Nistelrooij naar hem luisterde. Van Nistelrooij heeft voorlopig zijn ideale formatie gevonden bij PSV, ziet de analist. En dus ziet de Mos nog alle kansen op de landstitel of dat PSV in ieder geval nog mee kan gaan doen om het kampioenschap na de 3-1 zege op FC Twente.

Tegen Twente moesten Jordan Teze en Armando Obispo opnieuw op de bank plaatsnemen en dat is een goede zaak te noemen, is de Mos van mening. “Wij zeiden het voor de winterstop al: zet Ramalho en Branthwaite in het centrum”, reageert De Mos in een video-item met het Eindhovens Dagblad. “Alleen zou Mauro Junior op rechtsback kunnen spelen, zodat Patrick van Aanholt op linksback kan spelen.”

Ook voorin ziet De Mos de puzzelstukjes in elkaar vallen. “Wat wij drie weken geleden al zeiden: Thorgan Hazard is middelmaat. Maar Fábio Silva is een goede speler en is complementair aan Luuk de Jong. We zagen ook een goede Joey Veerman en Xavi Simons. Dat was weer een geweldige goal die hij maakte, top”, zegt hij over de knappe goal van Simons.

De Mos denkt dat PSV met deze opstelling Feyenoord en Ajax nog kan bijhalen. “Het materiaal blijkt toch wel goed genoeg om mee te doen voor de titel. Ajax komt hier nog en het is ook nog Ajax-Feyenoord”, aldus Aad de Mos.


Vorig artikelPSV-fan die keeper Sevilla aanviel blijft langer vastzitten, PSV vernam nog niets vanuit Zwitserland
Volgend artikel‘Johan Bakayoko gaat PSV veel meer dan 15 miljoen euro opleveren’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in