Home Nieuws De Mos schiet weer door | Weinig vleiende uitspraken Aad de Mos...

De Mos schiet weer door | Weinig vleiende uitspraken Aad de Mos over PSV supporters

2019
1

Aad de Mos is weer eens met zijn uitspraken uit de bocht gevlogen. De oud-trainer, nooit verlegen om een mening, heeft zich eigenlijk ongepast uitgelaten over ‘de PSV fan’.

De Haagse analist, die zo nu en dan de toevoeging analist niet waardig is, spreekt zo nu en dan zeker klare en goede taal over voetbal maar evenzo vaak geldt De Mos ook als een vervelende analist. Dat geldt zeker ook voor zijn uitspraken die De Mos doet in gesprek met AD Sportwereld.

De Mos denkt dat PSV voor een cultuurshock zorgt als Peter Bosz daadwerkelijk de nieuwe trainer wordt. De Mos vindt dan ook dat Peter Bosz helemaal niet bij PSV past. De analist lijkt een fan te zijn van de Duitse trainer Thomas Letsch. De Mos drukt in deze graag zijn mening door want zodra hij de kans krijgt draagt hij de trainer van Bundesligaclub Bochum voor als nieuwe trainer voor PSV. ‘Thomas Letsch heeft de juiste uitstraling voor PSV’, zei De Mos deze week bij Soccernews.

De Mos denkt dat Peter Bosz met de nodige scepsis wordt ontvangen bij PSV. Gelukkig zit De Mos er erg vaak naast met zijn mening. “Het is moeilijk, een hele rare situatie. Het is Calimerogedrag. Ben je een oud-speler of kom je uit Brabant, dan ben je goed. Maar heb je een Ajax-verleden, dan komt dat altijd weer boven. Dat blijft altijd een vervelend iets”, zegt De Mos tegen het Algemeen Dagblad.

Het zijn weer de typische Aad de Mos uitspraken, die eigenlijk nauwelijks serieus te nemen zijn. In feite zijn het weinig vleiende uitspraken want de Haagse oud-trainer zet hier de gemiddelde PSV fan in een kwaad daglicht. De Mos gaat verder en denkt ook te weten dat de manier van spelen en het typische spel van Peter Bosz en zijn elftallen, tot problemen zouden leiden in Eindhoven. “Qua stijl past het helemaal niet. Ze zijn hier opgegroeid met 4-4-2, waarbij het hele team werkt voor twee spitsen. Hij gaat natuurlijk rond de middenlijn spelen, met drie aanvallers, dat is een cultuurshock hier”, aldus Aad de Mos.


Vorig artikelEnthousiaste Wesley Snijder laat Mark van Bommel niet met rust tijdens interview
Volgend artikelTransferjournalist meldt interesse PSV in Manchester United aanvaller Anthony Elanga

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in