Home Nieuws De Mos niet rouwig om vertrek Schmidt en vernietigend voor Mario Götze:...

De Mos niet rouwig om vertrek Schmidt en vernietigend voor Mario Götze: ‘Hij is een vakantieman’

2530
0

Dat Aad de Mos graag en als vanzelf met alle winden mee weet te maaien is een ieder bekend. Dat geldt ook voor zijn visie over Roger Schmidt.

De Mos was eerder dit seizoen lovend over de Duitse trainer en zag PSV met name in de zomermaanden en op bezoek in de Johan Cruijff Arena excelleren. Het PSV wat gehakt maakte van Galatasaray en FC Midtjylland en later in augustus Ajax in eigen huis op een fikse nederlaag trakteerde, zou ook weerstand kunnen bieden aan PSG. Althans, dat was de mening van Aad de Mos.

De Mos stelt nu dat PSV niet wakker moet liggen van het aangekondigde vertrek van Roger Schmidt, vindt Aad de Mos. Daar blijft het niet bij want Mario Götze wordt door de Mos ook stevig aangepakt.

Ook is de Mos niet te spreken over het transferbeleid van PSV onder Roger Schmidt. “Het materiaal is voor tachtig procent door hem gekozen, heb ik begrepen”, zegt hij tegen ESPN. “We hebben een Duitse invasie gekregen en het is allemaal middelmaat. Ik werkte bij PSV met Romario, Ronaldo en Nilis, nu moeten we het doen met een rugbyspeler als Vinicíus.”

Over Götze zegt hij: “Dat vind ik een vakantieman. Hij kiest zijn wedstrijden uit en is geen topaankoop die het verschil maakt voor PSV in topwedstrijden. In Duitsland praat niemand meer over Götze en wij refereren altijd maar aan die goal waardoor Duitsland wereldkampioen werd. Ik ben geen liefhebber van hem”, aldus een zeer kritische Aad de Mos.


Vorig artikelSupportersvereniging kritisch maar niet teleurgesteld: ‘Verrassend dat Schmidt de stekker eruit trekt’
Volgend artikelSchmidt wijst Nederland op naam en faam PSV: ‘Deze club staat in Europa heel hoog aangeschreven’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in