Home Nieuws De Mos niet enthousiast over aanstelling Bosz en adviseert PSV: ‘Van Pepi...

De Mos niet enthousiast over aanstelling Bosz en adviseert PSV: ‘Van Pepi en Spierings word ik nog niet heel gelukkig’

3349
0

Aad de Mos gaat niet meer in het enthousiasme rond de aanstelling van Peter Bosz bij PSV.

De trainer uit Apeldoorn moet nog gepresenteerd worden en moet door de club nog officieel worden aangekondigd maar bijster enthousiast is De Mos nog lang niet. Ook de transfergeruchten rond Ricardo Pepi en Stijn Spierings kunnen op twijfel rekenen bij de Haagse analist.

Dat vertelt de analist in gesprek met het Eindhovens Dagblad. De Mos denkt ook dat PSV op moet passen met het aanstellen van Peter Bosz, wiens komst rond is. Kortom, Aad de Mos lijkt maar weinig op te hebben met het huidige beleid van de club. Er worden de komende dagen en weken de nodige aankopen verwacht.

“Van Pepi en Spierings word ik nog niet heel gelukkig”, vertelt De Mos over het aankoopbeleid van PSV. “Het is geen spelersmateriaal waar ik direct brood in zie. Kijk eens naar Antwerp, waar ineens Alderweireld, Stengs, Vincent Janssen en Ekkelekamp komen. Dan gaat het hard.”” Volgens verschillende bronnen zijn Pepi en Spierings de eerstvolgende aanwinsten van PSV.

Niet alleen Pepi en Spierings, maar ook Peter Bosz wordt waarschijnlijk binnenkort gepresenteerd als nieuwe trainer. Ook daar heeft Aad de Mos twijfels over. “Het heeft wel veel haken en ogen denk ik, want je moet wel de spelers hebben die bij zijn speelwijze passen. Ik heb in het verleden al veel wedstrijden van Peter Bosz geanalyseerd, maar het is opletten geblazen met zijn speelstijl.”


Vorig artikelRicardo Pepi – Welcome to PSV Eindhoven | Best Skills & Goals
Volgend artikelOud-Ajax td is landstitel PSV 2007 nog altijd niet vergeten: ‘Willem II wilde niet dat wij kampioen zouden worden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in