Home Nieuws De Mos kijkt al naar kwartfinale Champions League en is duidelijk: ‘Teken...

De Mos kijkt al naar kwartfinale Champions League en is duidelijk: ‘Teken dat contract bij PSV’

5657
0

Aad de Mos heeft inmiddels ook wel een beetje genoeg van alle contractperikelen rond één en dezelfde speler. De Mos genoot zondagmiddag weer van PSV en zag dat de ploeg van Peter Bosz langzaam weer in vorm komt.

Aad de Mos is namelijk erg nieuwsgierig naar de dubbele confrontatie tegen Borussia Dortmund. Voorzichtig kijkt De Mos alvast vooruit naar de kwartfinale van het prestigieuze toernooi want de analist verwacht dat PSV ‘gewoon’ door zal bekeren richting de eindfase van het toernooi van de UEFA. De Mos stelt wel vast dat Isaac Babadi nu echt eens moet gaan bijtekenen.

De Mos heeft een simpel advies voor de familie Babadi en stelt vast dat Isaac Babadi er goed aan doet om bij PSV te blijven. In gesprek met het Eindhovens Dagblad laat De Mos zich uit over de situatie van de aanvallende middenvelder. “Hij moet goed luisteren naar wat PSV hem voorschotelt wat betreft zijn ontwikkeling. Welke kans gaat hij krijgen en op welk niveau gaat hij die krijgen. Hij is Jong PSV een beetje ontgroeid”, gaat de voormalig trainer verder. “Maar hij moet geduld hebben. Er zijn teveel spelers te vroeg naar het buitenland vertrokken. Die zijn allemaal achterop het ezeltje teruggekomen, zo noem ik dat.”

De Mos benadrukt dat Babadi die voorbeelden niet moet volgen. “Hij moet zolang Bosz bij PSV zit profiteren van die kennis. Bosz wil graag met jonge spelers werken. Ik zou zeggen, ook tegen zijn zaakwaarnemer: teken dat contract bij PSV”, is De Mos duidelijk. “Dan komt hij later ook met een andere status in het buitenland.” Naar verluidt hebben inmiddels maar liefst 23 clubs zich gemeld voor Babadi, die op korte termijn over zijn toekomst moet beslissen.


Vorig artikelFC Volendam – PSV toont aan waarom de kritiek op Ramalho soms best onterecht is
Volgend artikelVerbaasde Bosz gebruikt precies de juiste bewoordingen over contractsituatie Babadi

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in