Home Nieuws De Mos is overtuigd: ‘Van Bommel heeft het in de vingers’

De Mos is overtuigd: ‘Van Bommel heeft het in de vingers’

17
0

Phillip Cocu zal naar alle waarschijnlijkheid vertrekken  naar Fenerbahce en daardoor moet PSV serieus rekening houden met een vertrek van de succesvolle oefenmeester.

Eigenlijk is er maar steeds één naam die genoemd wordt. Daar denkt analist de Mos ook zo over. Volgens Aad de Mos zou Mark van Bommel een geschikte opvolger zijn. De analist heeft een hoge pet op van van Bommel.

“Een trainer word je niet, dat bén je”, legt hij uit in het Eindhovens Dagblad. “Van Bommel heeft het in de vingers, dat heb ik al gezien bij PSV onder 19. Maar de voetbalwereld is opportunistisch. Als het na vijf wedstrijden slecht gaat, zullen de mensen weer roepen om Cocu”, beseft De Mos.

“Als Van Bommel succesvol is, roepen de supporters: hadden we hem maar veel eerder gehad”, vervolgt hij realistisch. “Ik denk dat een deel van de supporters het jammer vindt dat Cocu weggaat. Maar er zullen ook supporters blij zijn met het vertrek van Cocu. Misschien dat de nieuwe trainer wat meer kansen zal geven aan de jeugd”, besluit De Mos.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here