Home Columns De Mos heeft opnieuw dringend ‘zwart-wit advies’ voor van Nistelrooij én voor...

De Mos heeft opnieuw dringend ‘zwart-wit advies’ voor van Nistelrooij én voor de PSV fans

1435
1

Betweter Aad de Mos heeft opnieuw dringend advies voor PSV en met name voor Ruud van Nistelrooij. De Mos ontziet ook de PSV fans niet.

De analist die denkt dat zijn mening wet is, ziet PSV natuurlijk wel bijzonder moeizaam door de Eredivisie wandelen, maar ziet ook verbeterpunten. Sterker nog, Ruud van Nistelrooij krijgt opnieuw dringend advies van de Mos. Recent stelde de Mos ook vast dat van Nistelrooij naar zijn adviezen moest luisteren door te verkondigen dat er nog een ‘laatste advies’, zou worden gegeven.

De Mos wijst ook naar een gebrek aan tactiek. Toegegeven, daar heeft de Mos zeker zijn punt want het leek natuurlijk nergens op wat PSV in de laatste minuut van de blessuretijd liet gebeuren in Sittard. Het andere advies van de Mos, want de Haagse analist tovert deze week meerdere adviezen uit de hoge hoed, raakt kant noch wal. PSV zou niet teveel naar Ajax moeten kijken. Ach, wellicht is het beter hier even niet op te reageren beste Aad.

“Het hele seizoen is het tactisch niet op orde”, zegt De Mos tegen het Eindhovens Dagblad. “En afgezien van die laatste goal: de kwaliteit ontbreekt voorin ook, want voor rust had je er al twee of drie moeten maken. Ze kregen zoveel kansen, 32 in totaal.”

De Mos wijst ook naar de PSV-supporters. De Mos vindt dat er in Eindhoven naar Ajax gewezen wordt, omdat Ajax ook matig presteert “Niet naar Ajax kijken, alsjeblieft”, zegt hij op de voor hem kenmerkende wijze. Als Ajax niet wint in De Kuip, slaat Feyenoord een gat van vijf punten met PSV en acht punten met Ajax. Dan wordt het voor PSV en Ajax een strijd om de tweede plaats”, trekt de Mos weer eens een zwart-wit conclusie. De Mos behoort ook toe groep analisten die scorebord-meningen zijn toebedeeld. Op basis van de uitslagen van een willekeurige speelronde voorspellingen doen is het makkelijkste wat er is. Wie goed naar het vertoonde spel van de topclubs kijkt en tevens ziet dat er na volgende week nog de helft van het aantal wedstrijden resteert, weet dat zwart-wit voorspellingen kant noch wal raken.

Als het aan De Mos ligt, past Van Nistelrooij het nodige aan in zijn opstelling. Dus, opnieuw een advies van de Haagse fantasie-analist. “El Ghazi is nog niet goed genoeg. Simons moet naar links, en Veerman op tien. En Luuk de Jong mag ook wat meer gas gaan geven. Ik mis het fanatisme bij hem, zoals hij dat had in zijn vorige periode in Eindhoven.”


Vorig artikel‘Afgetroefd worden door Girona is echt schandalig’, ‘Dat PSV niet doorpakt is doodzonde’
Volgend artikelTeleurgestelde Ronald Waterreus wijst naar Roger Schmidt | Is het bij PSV te lief?

1 REACTIE

  1. Psv leert niet van hun fouten, zoals het meeverdedigen.
    Sabari had na zijn fout het gelijk moete aanpakken, betreft het corrigeren van zijn fout. Hoe dan….. niemand communiceert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in