Home Nieuws De Mos geniet volop van het nieuwe PSV en ziet twee ‘revelaties’...

De Mos geniet volop van het nieuwe PSV en ziet twee ‘revelaties’ onder Peter Bosz

7675
0

De interlandperiode onder bondscoach Ronald Koeman is weer voorbij. We richten ons allen weer op de komende competitieronde waarin PSV het in het Philips Stadion tegen NEC zal gaan opnemen.

De thuiswedstrijd tegen NEC betekent voor PSV competitiewedstrijd nummer vier, waar het gros van de Eredivisie wedstrijd nummer vijf zal gaan spelen. De Europees spelende clubs kregen rust van de KNVB. PSV zal tegen NEC kunnen beschikken over Hirving Lozano, die inmiddels is vrijgegeven door de IND.

De werkvergunning vanuit het IND is geregeld en dus mag Lozano trainen en wedstrijden spelen. Lozano werd maandag gepresenteerd door PSV, uiteraard gepland na het tot stand komen van de IND werkvergunning. Peter Bosz heeft wat te kiezen komende weken en daar zullen we vermoedelijk in de wedstrijd tegen NEC al iets van kunnen gaan zien. PSV wacht immers in Londen de krachtmeting tegen Arsenal. De ploeg uit Londen geldt als favoriet in groep B maar dat deerde het PSV van Ruud van Nistelrooij vorig seizoen allerminst want in Eindhoven bleek Arsenal vrijwel kansloos te zijn.

Aad de Mos kijkt uit naar de wedstrijd in Londen, opvolgend door de kraker tegen Sevilla in het Philips Stadion. De Mos geniet van het spel van PSV en verwacht de komende weken nog veel meer van de ploeg van Peter Bosz. Aad de Mos stelt vast PSV een zeer geslaagde transferzomer achter de rug heeft. De Mos wijst naar meerdere spelers.

“De manier van spelen past bij de spelers. Ik denk dat Jerdy Schouten de grote revelatie is, hij is zeer belangrijk. Noa Lang heeft potentie en dat laat dat ook zien. Maar hij moet nog veel bijleren. Zijn laatste pass is vrij matig. Individuele acties van hem zijn een gevaar voor verdedigers en ook als hij niet goed speelt dan blijft de beste speler van de tegenstander toch achterin”, zegt De Mos in gesprek met Soccernews.

De Mos gaat verder en stelt ook vast dat PSV een brede selectie heeft om de strijd op verschillende fronten te kunnen aangaan. “Pepi is een goede stand-in voor Luuk De Jong. Hij heeft veel snelheid. Hij moet wachten op z’n kans, maar hij gaat zeker ook spelen. Waarom? Omdat De Jong natuurlijk een speler is op leeftijd en hij kan niet weken achter elkaar drie wedstrijden per week spelen. En ook
Sergino Dest doet het naar behoren. PSV krijgt wat mij betreft een negen”, aldus Aad de Mos.


Vorig artikelVan Marwijk wijst naar PSV-jaren Ruben van Bommel: ‘Het verbaast me niet, ik was ook niet goed genoeg’
Volgend artikelXavi Simons in bijzonder rijtje, Simons kijkt uit 30 oktober

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in