Home Nieuws De Mos en Kieft onder de indruk: ‘PSV speelde weergaloos’

De Mos en Kieft onder de indruk: ‘PSV speelde weergaloos’

40
0

Wim Kieft en Aad de Mos zijn onder de indruk van de wedstrijd van PSV tegen Ajax. De Mos gaat ver in zijn superlatieven en stelt dat de competitie al gespeeld is.

‘De titelstrijd is gespeeld’, stelt Aad de Mos, die graag voorspellingen doet. Het lijkt wat voorbarig, immers De Eredivisie is pas zes wedstrijden onderweg, maar Ajax gaat de achterstand van vijf punten op PSV niet meer inhalen, verwacht de analist.

“Ga het maar inhalen. Ze gaan het niet meer inhalen, denk ik”, zei De Mos zondagavond bij Rondo van Ziggo Sport. De Mos is benieuwd naar wat er in het hoofd van de trainer Van Bommel omgaat. “Als je in het hoofd kijkt van die Van Bommel, dan denk je toch: hoe denkt die vent? Zo zat ik op de bank ook.”

De Mos brengt de spelerscarrière van Van Bommel ter sprake. “Hij heeft zelf aanvallend voetbal gespeeld bij Barcelona en Bayern München, maar hij zat ook bij Milan. Die combinatie zit er toch wel in. Dat voerden ze perfect uit”, aldus De Mos, die wel benieuwd is hoe de jonge trainer zal gaan reageren als PSV een serie mindere resultaten zal gaan boeken.

Van Bommel krijgt veel complimenten, maar er is ook een ander geluid te horen. Wim Kieft stelt de lofzang over van Bommel ‘een beetje overdreven’ te vinden. ‘Ik vind het allemaal wel een beetje overdreven hoor. Cocu is ook jarenlang kampioen geworden en die spelers hebben ook een bepaalde inbreng, dus het is niet dat hier het nieuwe wereldwonder staat ofzo.’

Kieft was zondagavond erg onder de indruk van PSV. De oud spits onderbrak Jack van Gelder bij diens gesprekken over Ajax en Ten Hag omdat de prestatie van PSV juist aandacht behoefde, vond de blonde analist.

‘PSV speelde weergaloos tegen Ajax’, begon Kieft, die duidelijk onder de indruk was van het gehele elftal. ‘Ze waren zo ontzettend goed en dat was niet alleen in de eerste helft zo maar ook in de tweede helft. Jorrit Hendrix speelde een verschrikkelijk goede wedstrijd. Hij heeft 90 minuten lang ieder duel gewonnen’, besloot Kieft zijn loftrompet over PSV.


Vorig artikel‘We hebben PSV geholpen ons te verslaan’
Volgend artikelVan Bommel wil een onverstoorbaar PSV zien

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in