Home Nieuws De Mos en Bruggink kritisch na basisplaats Mvogo: ‘Schmidt heeft zichzelf met...

De Mos en Bruggink kritisch na basisplaats Mvogo: ‘Schmidt heeft zichzelf met een volgend probleem opgezadeld’

574
0

Het is kommer en kwel bij PSV onder de lat. Roger Schmidt achtte de tijd rijp voor een wisseling van de wacht in het doel met alle consequenties ten gevolgen.

Het zorgt alom voor kritiek onder de analisten. En dus zie  Aad de Mos en Arnold Bruggink dat Roger Schmidt zichzelf met een volgend probleem heeft opgezadeld. Een heus keepersprobleem.

“Je neemt een groot risico. We hebben twee weken geen voetbal en dan zie je op de training dat Mvogo misschien wat stabieler is dan Drommel. Maar nu ben je twee keepers kwijt: Drommel én Mvogo”, begint De Mos bij ESPN.

Bruggink stelt dat Schmidt in de winterstop een nieuwe keeper wilde halen. Op die manier had Mvogo terug kunnen keren naar RB Leipzig en was er geen probleem geweest. “Schmidt wilde een nieuwe keeper halen, dat kan je wel concluderen. Er was sprake van dat Mvogo weg zou gaan en dat ze een hele goede tweede keeper wilden halen, maar dat is niet gelukt.”

De Mos wijst naar PSV en de wens om een andere keeper te halen in de winterstop. De Mos weet dat PSV graag Arminia Bielefeld-keeper Stefan Ortega wilde halen. “Dat is er weer eentje uit de stal van Schmidt. PSV heeft Gomes, Van Breukelen en Waterreus gehad. Dat zijn keepers die punten voor je pakken. Deze twee keepers pakken absoluut geen punten voor je”, doelt De Mos op Drommel en Mvogo.


Vorig artikelEenduidige conclusies Götze en Obispo: Uiteindelijk zijn we niet scherp genoeg
Volgend artikelKritiek én druk op Roger Schmidt neemt flink toe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in