Home Nieuws De Mos doet nieuwe oproep aan PSV én aan de media: ‘Met...

De Mos doet nieuwe oproep aan PSV én aan de media: ‘Met deze groep Feyenoord en Ajax pijn doen’

1426
0

Aad de Mos heeft deze week enkele adviezen voor PSV en doet links en rechts een oproep. Deze keer betrekt de Mos ook de media erbij.

Aad de Mos wil graag gehoord worden, dat is een al jaren vaststaand feit en de Mos denkt dat deze keer te kunnen bewerkstelligen met een nieuwe oproep. Waar van Nistelrooij eerst gewezen werd op het altijd opstellen van Guti, vindt de Mos het nu tijd voor een nieuwe oproep. De Mos ziet PSV dit seizoen nog steeds als een voorname kanshebber op de landstitel.

En dus denkt de Mos dat de club helemaal niet de transfermarkt op moet om een vervanger te halen voor Cody Gakpo. De Mos heeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad de oplossing voorhanden.

Zowel in het Eredivisie- als bekerduel met Sparta koos trainer Ruud van Nistelrooij voor Anwar El Ghazi als linksbuiten. Op dit moment is El Ghazi de natuurlijke vervanger van Gakpo. De Mos zou de Mos niet zijn als hij het niet anders ziet. “De oplossing ligt heel dichtbij. Je moet Joey Veerman voor Érick Gutiérrez en Ibrahim Sangaré laten spelen en Xavi Simons vanaf de linkerkant. Dan heb je weer die vierde middenvelder, zoals je voor de winterstop met die goede serie eindigde. Behalve dan tegen AZ. Het is allemaal niet zo moeilijk. Ik denk dat dat het beste is.”

De Mos vindt dat er wel erg veel aandacht is voor het gemis van Gakpo in Eindhoven. “Ik zou een oproep willen doen, ook naar de media: er is meer dan Gakpo. Anders moeten we het stadion maar in Nijmegen zetten, dan had PSV nooit bestaan. Er zijn grotere spelers dan Gakpo verkocht. Laten we daar alsjeblieft mee stoppen. Ajax verloor acht spelers, PSV verliest er één.”

De Mos vindt dat PSV niets moet uitgeven deze winter. “Ik zou me niet zo druk maken om wat halen. Ik zou uitgaan van deze spelersgroep. Daar ga je zeker Ajax pijn mee doen, daar ga je Feyenoord pijn mee doen en ook FC Twente en AZ. Daar ben ik van overtuigd.”


Vorig artikelTalentvol Belgisch jeugdinternational Noah Sadiki in beeld bij PSV
Volgend artikel‘Ik heb het gevoel dat hij altijd dit soort momenten blijft behouden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in