Home Nieuws De Mos: ‘Cocu moet meer gebruik maken van het talent’

De Mos: ‘Cocu moet meer gebruik maken van het talent’

31
0

Aad de Mos heeft weer een dringend advies voor Phillip Cocu. De Mos wenst dat Cocu veel meer gebruik gaat maken van het talent dat in Eindhoven rondloopt, onder wie Sam Lammers en Dante Rigo.

“Iemand zoals Sam Lammers moet je een keer vanaf het begin laten spelen”, aldus De Mos tegen de NOS. “Desnoods zet je Luuk de Jong dan op de bank, maar op die manier creĆ«er je wel iets, een ander elan. Hetzelfde geldt voor Dante Rigo, een uitstekende speler.”

De Mos hoopt tevens dat Jetro Willems wakker wordt. “Hij is fysiek gewoon niet goed. Ik kan niet in het hoofd van Willems kijken, maar het lijkt erop alsof sommige spelers denken met minder inspanning tot prestaties te kunnen komen. Willems is ontzettend talentvol. Maar het lijkt erop alsof hij compleet in slaap is gevallen.”

De kritiek op aanvoerder De Jong gaat te ver, vindt De Mos. “Laten we ophouden over De Jong, er is op iedereen wel wat aan te merken. Ik snap dat iedereen snel bij hem uitkomt als het niet goed gaat. De Jong is aanvoerder, heeft zijn woordje klaar en hij was de afgelopen twee seizoenen succesvol. Hij staat sowieso veel in de picture, dus dan krijgt hij nu ook alles over zich heen. Ik vind het overtrokken”, besluit hij.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here