Home Nieuws De Mos adviseert van Nistelrooij voor topper tegen Ajax: ‘Daar zijn ze...

De Mos adviseert van Nistelrooij voor topper tegen Ajax: ‘Daar zijn ze kwetsbaar, PSV wint’

1964
0

Aad de Mos denkt dat PSV goede kans maakt om de topper van Ajax te winnen.

De analist ziet dat beide ploegen kwetsbaar zijn, maar ziet bij PSV een bepaald wapen waar Ajax zich moeilijk tegen kan verdedigen. De Mos geeft van Nistelrooij vrijblijvend advies.

“PSV en Ajax hebben allebei zwakke punten, kijk maar naar de verdediging. Enorm kwetsbaar”, zegt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “PSV heeft natuurlijk de Johan Cruijff Schaal gepakt ten koste van Ajax en in de competitie zeer overtuigend gewonnen in de Johan Cruijff Arena. Ik zet mijn centen op PSV.”

“Ze zijn goed met spelhervattingen en dat is tegen Ajax van belang, want die hebben weinig koppers”, gaat De Mos verder in op de topper van zondag in het Philips Stadion. “PSV kan thuis ook net wat meer. Het is de wedstrijd van bijna veertig miljoen euro, hè”, wijst de Mos op de belangen die de tweede plaats met zich meebrengen.

De Mos zou Guus Til in de basisopstelling van PSV laten staan. “Dat is een levensgevaarlijk wapen, want Ajax heeft moeite met lopende spelers. En hij scoort makkelijk. Ik zou er niet aankomen”, aldus De Mos. Zoals te doen gebruikelijk geeft de Mos zijn voorspelling af: “PSV wint met 3-1 van Ajax.”


Vorig artikelAnalisten tonen begrip voor reserverol Sangaré maar pleiten voor basisplaats tegen Ajax
Volgend artikelPSV – Ajax bezien vanuit De Telegraaf: ‘PSV is compleet en de favoriet’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in