Home Nieuws De mooiste momenten van Guti bij PSV, die zegt: ‘Voor de kleuren,...

De mooiste momenten van Guti bij PSV, die zegt: ‘Voor de kleuren, de club en de stad’

1098
0

Érick Gutiérrez is PSV’er af. Deze week werd bekend dat de Mexicaan op 28-jarige leeftijd terugkeert naar zijn vaderland.

In Mexico gaat Érick Gutiérrez spelen voor één van de topclubs van het land, Chivas. PSV zit voor altijd in zijn hart, zei de populaire Mexicaanse middenvelder recent in gesprek met PSV TV. In zijn eerste jaren bij de club leek de middenvelder wat meer timide dan hij nu is. Guti speelde met meer gif in zijn lijf afgelopen twee seizoen.

In vijf jaar PSV beleefde de Mexicaan vele hoogtepunten en weinig dieptepunten. Érick Gutiérrez won twee keer de KNVB Beker en mocht ook de Johan Cruijff Schaal enkele keren optillen en zag zijn kinderen in Eindhoven geboren worden en tevens deels opgroeien. Érick Gutiérrez scoorde ook enkele belangrijke doelpunten voor PSV, maar ook in feitelijk het tweede gedeelte van zijn vijf jarig verblijf in Eindhoven.

Érick Gutiérrez leefde zijn droom door samen met zijn vriend Hirving Lozano voor PSV te kunnen spelen. Het was maar een jaar maar beide Mexicaanse jeugdvrienden genoten intens van de hereniging bij PSV, waar Érick Gutiérrez van aanvallende middenvelder, tot meer verdedigende middenvelder werd omgeturnd.

Guti maakte in vijf jaar PSV twaalf doelpunten, die de sociale media afdeling van de club deelt met de achterban. Tegen de PSV fans zegt Érick Gutiérrez: ‘PSV zit in mijn hart, voor altijd. Bedankt voor alle steun. Voor de kleuren, de club en de stad’.


Vorig artikelBelgische krant is goed ingevoerd en oordeelt over reputatie PSV: ‘Club praat met PSV, dat te weinig biedt’
Volgend artikelParis Saint-Germain ontslaat trainer en meldt zich meteen voor Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in