Home Nieuws De Limburger maakt melding van interesse PSV voor VVV Duitser Pachonik

De Limburger maakt melding van interesse PSV voor VVV Duitser Pachonik

974
0

Gaat PSV verder op de Duitse tour? VVV Venlo heeft ook een aantal Duitsers onder contract staan en PSV zou concrete interesse hebben.

De club heeft Timo Baumgartl al onder contract, terwijl ook Schwaab officieel nog een maand contractspeler van de club is. Ook trainer Roger Schmidt is een Duitser.


PSV zou haar pijlen hebben gericht op VVV’er Tobias Pachonik. Zo meldt dagblad De Limburger. Pachonik heeft nog een contract tot medio 2022 bij VVV-Venlo waardoor de club een transfersom kan vragen voor haar verdediger.

VVV wil wel graag meewerken aan een vertrek van de 25-jarige Duitser om financieel wat meer lucht te krijgen in de ook voor VVV moeilijke periode. Maandag al werd bekend dat VVV het spelersbudget met 25 procent moet verlagen door de coronacrisis.

Pachonik is pas bezig aan zijn eerste seizoen in Venlo. Hij kwam afgelopen zomer transfervrij over van het Italiaanse Capri. De verdediger speelde voorheen ook voor het tweede team van Schalke 04, 1. FC Nürnberg en Stuttgarter Kickers. In Duitsland zouden zijn prestaties ook zijn opgevallen want De Limburger weet dat er ook belangstelling is van tweede Bundesliga club VfB Stuttgart.

PSV lijkt voor te sorteren op een vertrek van Denzel Dumfries. PSV wordt namelijk nadrukkelijk in verband gebracht met een nieuwe rechterflankspeler. Ook FC Groningen-back Deyovaisio Zeefuik is in beeld bij de scouting van de club.


Facebook Comments Box