Home Nieuws De late 2-2 in beeld vanaf de Zuidtribune | Beelden rond late...

De late 2-2 in beeld vanaf de Zuidtribune | Beelden rond late strafschop spreken voor zich

1908
0

PSV – Sevilla FC werd uiteindelijk na een sterk begin van Sevilla een ware thriller, waarin de ploeg van Peter Bosz toch wel de bovenliggende partij was.

Slechts uit een tegenaanval na een verkeerde pass van bijvoorbeeld André Ramalho, of na slechts dekken van diezelfde André Ramalho, werd Sevilla gevaarlijk. Verder was PSV zeker de bovenliggende partij en qua voetbal de meerdere van Sevilla.

Voor wie nog mocht twijfelen of de late strafschop een terecht gegeven strafschop was, doet er goed aan de beelden nogmaals te bekijken. Duidelijk zichtbaar is dat Sergio Ramos, de ervaren Sergio Ramos, zich schuldig maakt aan een licht vergrijp richting Malik Tillman door een minimaal tikje uit te delen. De regels zijn helder daarin.

De late maar daarom niet minder belangrijke en zeer terechte gelijkmaker, werd door het Instagram-account PSV Brasil vastgelegd vanaf de Zuiddtribune. De ontlading spreekt voor zich. Duidelijk waarneembaar is ook de ontlading bij Jordan Teze, die andermaal de tribunes opzoekt.


Vorig artikelBepalende Sergio Ramos haalt uit maar is niet teleurgesteld na punt in Eindhoven
Volgend artikelPeter Bosz oneens met alle criticasters: ‘Ik vind Ramalho een geweldige verdediger, heel betrouwbaar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in