Home Nieuws De kritiek van Marciano Vink op Mauro Junior: ‘Ik ben klaar voor...

De kritiek van Marciano Vink op Mauro Junior: ‘Ik ben klaar voor Feyenoord’

4852
0

‘Moet ik eerlijk zijn?’, vroeg Marciano Vink aan Fresia de Coutinho van ESPN, op de vraag of Mauro Junior een speler naar zijn hart is.

Kundig analist Marciano Vink is geen fan van Emmen bedwinger Mauro Junior, blijkt uit zijn analyse en antwoorden.


‘Bij Brazilianen denk ik aan samba-voetballers met een versnelling in de versnelling, spelers die tegenstanders voorbij snellen met acties en passeerbewegingen. Aanvallers die wedstrijden beslissen met typische acties en techniek en dat zie ik niet bij Mauro Junior. Hij is meer de passende speler, die het spel kan verplaatsen’, aldus Marciano Vink over Mauro Junior.

‘Met zulke spelers heb ik zelf nog bij PSV gespeeld. Spelers als Ronaldo, Marcelo en Vampeta. Maar Mauro Junior is zeker een goede speler en een hele leuke jongen’, aldus Marciano Vink.

De Braziliaanse middenvelder hoopt ondertussen op meer en lijkt zich te richten op een basisplaats in het duel met Feyenoord. Na de winst in Emmen zei hij:

‘Natuurlijk wil ik meer betekenen voor het team’, gaf hij blijk van zijn persoonlijke ambities. ‘Ik geef alles voor het team. Het belangrijkste is winnen en de punten.’

Mauro Júnior komt voor verschillende posities in aanmerking. ‘Soms denk ik niet aan mezelf maar aan het team. De coach geeft me vertrouwen als ik linksback speel, of als middenvelder of als winger. Ik kan alles spelen. Ik ben blij dat ik drie posities kan invullen.’

De Braziliaan hoopt in de Kuip tegen Feyenoord wel aan de aftrap te komen. ‘We zullen alles geven voor de overwinning. Het is duidelijk dat elke wedstrijd zwaar is en die tegen Feyenoord nog zwaarder. Mijn ambitie is zeer hoog, maar ik respecteer de beslissing van coach. Ik weet nog niet wat hij met mij van plan is. Hij zal er wel over nadenken na vandaag. Ik ben klaar voor alles’, aldus Mauro.


Facebook Comments