Home Nieuws De Ketelaere overweegt te kiezen voor Spaanse Champions League-miljoenen

De Ketelaere overweegt te kiezen voor Spaanse Champions League-miljoenen

4327
0

Het gaat al dagen zo niet weken over Charles De Ketelaere als opvolger van Xavi Simons. Tot op heden lukt het PSV nog niet de Belg aan zich te binden.

In deze fase van het seizoen, waarin er nog vele zaken onzeker zijn en geenszins beslissingen worden genomen, is het een normaal gegeven dat spelers die bij hun clubs buiten de boot vallen en langer dan normaal wachten met het maken van keuzes. De reden daartoe is simpel te noemen.

De verschillende competities starten momenteel langzaam weer op en dus hebben spelers nog volop kansen zich alsnog in het elftal te gaan spelen. Hoe onmogelijk het soms ook lijkt, mogelijkheden en kansen blijven er altijd komen in de wereld van het nationale en internationale topvoetbal. Transfertarget nummer één voor PSV, Charles De Ketelaere, lijkt precies zo in zijn huidige situatie lijkt te staan.

Wachtend op kansen die ongetwijfeld zullen gaan komen, weigert de Belg zijn contractsituatie in Milaan op te geven. Aston Villa, RC Lens, Olympique Marseille, Atalanta Bergamo én PSV ten spijt, De Ketelaere ziet zichzelf alsnog slagen in Milaan. Althans, dat lijkt de aanvaller te denken met nog een week of vier tot de sluiting van het West-Europese transferwindow te gaan.

In die fase van het seizoen zijn ook de tickets voor de Champions League groepsfase verdeeld en bestaat er bij menig club meer zekerheid over de financiële situatie. Echter denkt men in Spanje te weten dat Charles De Ketelaere wel degelijk gaat zwichten voor Champions League en de bijbehorende miljoenen.

Volgens het medium Relevo is Real Sociedad druk bezig met de komst van de aanvallende middenvelder van AC Milan. Als de Spaanse nummer vier keert Real Sociedad komend seizoen weer terug in de Champions League. De Noord-Spaanse club zoekt een opvolger voor David Silva, die vorige week een punt achter zijn loopbaan heeft gezet.


Vorig artikelDe mentaliteit van de Lyon-selectie viel Peter Bosz zwaar tegen | ‘Een verademing hoe er hier wordt getraind’
Volgend artikelBakayoko NIET gedreven door geld en duidelijk over PSV toekomst: ‘Ik ben hier nog lang niet klaar’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in