Home Nieuws De Jong en Guardado oneens met Brands over ‘honger’

De Jong en Guardado oneens met Brands over ‘honger’

10
0

Luuk de Jong en Andrés Guardado kunnen zich niet vinden in de uitspraken van Marcel Brands en andere analisten en PSV aanverwanten.

De Jong herkent zich niet in de stelling dat de PSV’ers niet hongerig genoeg zouden zijn. “Ik vind het fantastisch om te mogen voetballen”, reageert De Jong tegenover de NOS op de uitspraken van Brands. “Ik kan heel goed begrijpen wat Brands bedoelt. We werden door Feyenoord afgetroefd. Als je naar die wedstrijd kijkt dan zou je kunnen denken dat de honger ontbreekt, maar in het veld doen we er alles aan om te winnen. Elke wedstrijd die ik speel wil ik heel graag winnen”, benadrukt De Jong.


“Het moet niet te lang blijven hangen. We moeten doorgaan. Dit seizoen moeten we nog gaan voor de tweede plaats, wat recht geeft op de voorronde van de Champions League. We moeten kijken of we volgend seizoen weer voor de prijzen kunnen gaan.”

Ook Guardado laat zich bij de NOS uit over de opmerkingen van Brands. “Het is de mening van Brands. En zo voel ik dat niet. Het team wil spelen voor de titel. Nu gaat het een keer minder. Dat is normaal”, vindt de Mexicaan.


Facebook Comments