Home Nieuws De jaarlijkse ontmoetingen en gesprekken tussen Toon Gerbrands en Peter Bosz

De jaarlijkse ontmoetingen en gesprekken tussen Toon Gerbrands en Peter Bosz

6277
0

Het is de laatste weken redelijk rustig als het gaat over de trainer voor seizoen 2022-2023. Door de naam van Ronald Koeman kan in ieder geval een streep worden gezet.

De jongste van de broers Koeman liet zich van de week uit over het trainerschap bij PSV en dat ziet de naar alle waarschijnlijkheid toekomstige nieuwe bondscoach niet zitten. Koeman richt zijn pijlen op Oranje, liet hij weten bij het programma HLF8. Of het van doen heeft met het feit dat Koeman het niet prettig vindt om op een zogenaamde shortlist te staan maar de absolute nummer één bij een nieuwe club wenst te zijn, valt nog te bezien. Feit is dat Koeman geen trek heeft in het hoofdtrainerschap in Eindhoven.

Dan Phillip Cocu. “Alle lichten staan op groen”, zeiden meerdere analisten recent over de beschikbare trainer. “Cocu werkte samen met Brands en wil heel graag, want hij heeft nu al even niks om handen. Ik zeg niet dat hij het wordt, maar er zijn wel signalen dat het een oplossing zou kunnen zijn”, zei Arno Vermeulen bij de NOS over de vrije trainer die redelijk vaak bij PSV op de tribune te vinden is de laatste weken.

Dan resteert toch nog steeds de naam van Peter Bosz, die er in Eindhoven meer dan goed op staat. Volgens Voetbal International PSV clubwatcher Marco Timmer is Peter Bosz een naam die in Eindhoven graag uitgesproken wordt. Niet alleen bij de fans maar ook bij de directie van de club. Volgens Timmer hebben Toon Gerbrands en Peter Bosz jaarlijks meerdere ontmoetingen, twee keer om precies te zijn, om lopende zaken in de voetballerij door te spreken.

Dan zijn daar ook de nodige geruchten rond de bondscoach Kasper Hjulmand van Denemarken. Hjulmand is een bekende naam in de wereld van het internationale voetbal. De inmiddels ervaren trainer wordt zo nu en dan aan PSV gekoppeld in Deense media. Hjulmand trad op 1 juli 2020 aan als bondscoach van Denemarken. Daarvoor was hij van 2016 tot 2019 trainer van FC Nordsjælland.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here