Home Nieuws De intenties zijn duidelijk: ‘Ik wil bij PSV blijven en mijn contract...

De intenties zijn duidelijk: ‘Ik wil bij PSV blijven en mijn contract verlengen’

7965
0

Toptalent Isaac Babadi kende een zeer voortvarende start van het seizoen en voetbalde in de eerste weken van de voorbereiding alsof hij al jaren achtereen basisspeler was.

De opmars van het jonge toptalent was voortvarend en indrukwekkend te noemen. Nu de eerste weken van het competitieseizoen ook aangevangen kunnen we wel concluderen dat de carriere van de jonge topvoetballer nu echt aangevangen is. Dan is daar nog zijn contractsituatie. Het contract van Babadi loopt aan het einde van dit seizoen af en de intenties van de club zijn duidelijk.

PSV wil Isaac Babadi graag aan boord houden en een gepast nieuw contract voorleggen. Anderzijds heeft de jonge middenvelder nu ook zijn intenties uitgesproken. Ook voor Babadi geldt dat een toekomst bij PSV dat is wat hij voor ogen heeft.

Isaac Babadi heeft zijn management dan ook de opdracht gegeven zijn contract te verlengen. De belangstelling van andere clubs is al geruime tijd daar maar het lijkt de middenvelder weinig te deren. Wel lopen de gesprekken tussen PSV en het in Duitsland gevestigde management van Babadi al wat langer maar dat betekent geenszins dat er een kink in de kabel gekomen is. Het management van de tiener wenst de ontwikkeling gepast beloond te zien en dat valt wel weer iets voor te zeggen natuurlijk.

Terug naar het heden want vooralsnog is er geen akkoord bereikt over een nieuwe verbintenis. Wanneer verwacht Babadi uitsluitsel te kunnen geven over de gesprekken tussen de club en zijn management? Babadi moet het antwoord nog schuldig blijven maar afgaande op zijn woorden lijkt er snel overeenstemming te worden bereikt.

“Mijn broer en zaakwaarnemer gaan erover. Uiteindelijk hoop ik dat het geregeld wordt. Wat ik zelf wil? Ik wil in Eindhoven blijven”, aldus een duidelijke Isaac Babadi in gesprek met ESPN in het trainingskamp van Jong Oranje. Er blijkt afgelopen transferwindow geen enkel moment sprake te zijn geweest van een vertrek bij PSV, ondanks de serieuze interesse van clubs als Eintracht Frankfurt, Stade Rennes en Brentford.


Vorig artikelPOLL | De kansen voor PSV in poule B van de Champions League
Volgend artikelBakayako denkt anders dan Xavi Simons en is blij met komst Lozano: ‘Ze kunnen 100 miljoen bieden, ik wil bij PSV blijven’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in