Home Nieuws De Inside beelden met ‘reporter’ en verdwaalde Joey Veerman | Aftermovie bekerfinale...

De Inside beelden met ‘reporter’ en verdwaalde Joey Veerman | Aftermovie bekerfinale met unieke beelden

1943
0

De speler die zondagavond de beste man van het veld bleek te zijn, komt ook in de vrij gegeven aftermovie van de gewonnen bekerfinale het meest naar voren.

Het moge duidelijk zijn: Joey Veerman maakt een prima periode door en lijkt PSV op sleeptouw te nemen op jacht naar plaats twee. De middenvelder nam ook het voortouw in de bekerfinale en na de wedstrijd deed hij dat opnieuw in een hilarische video. Veerman neemt de PSV fans mee achter de schermen van de gewonnen bekerfinale. Samen met Joël Drommel geraken beiden de weg kwijt in De Kuip.

Drommel loopt met de beker onder zijn arm samen met Veerman door de catacomben van het Rotterdamse stadion, richting de persconferentie. De cameraman moet hen de weg wijzen, maar dat gaat niet helemaal goed, wijst onderstaande video uit. Ook toont onderstaande video beelden van achter de goal van Drommel, waar Alvarez denkt zijn strafschop door het midden te kunnen schieten. De beelden zijn dan ook fraai te noemen.


Vorig artikelXavi Simons is duidelijk en lijkt bij PSV te blijven: ‘Waarom volgend seizoen geen mooie stappen maken met het team?’
Volgend artikelKenneth Perez is zeker fan van middenvelder maar haalt toch stevig uit: ‘Kan mij het verrotten of hij bij PSV blijft’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in