Home Nieuws De grote doorbraak van Johan Bakayoko lijkt aan de hand van Ruud...

De grote doorbraak van Johan Bakayoko lijkt aan de hand van Ruud van Nistelrooy aanstaande

4001
0

Johan Bakayoko is geen onbekende naam meer in de Eredivisie, hoewel de jonge Belg nog amper in de hoofdmacht in actie kwam.

Hoe dan ook, de talentvolle Belg lijkt te azen op zijn grote doorbraak in PSV 1 getuige de aanwezige talenten en het potentieel. De Belg wordt een grote toekomst voorspeld en ook bij Jong PSV was zijn bijdrage niet gering meer te noemen. Aan de hand van Ruud van NistelrooY heeft het er alle schijn van dat Johan Bakayoko de top gaat bestormen.

Bakayoko maakte voor Jong PSV al vijftien doelpunten en hij gaf elf assists. “Ruud van Nistelrooy heeft me naar de O19 en naar Jong PSV gehaald en nu neemt mij me mee naar het eerste. Dit wordt mijn vierde seizoen met hem”, zegt hij tegen de Waalse krant La Dernière Heure. “Ik ga zeker naar PSV 1. Van Nistelrooy heeft me verteld dat ik moet gaan concurreren met de andere spelers op mijn positie. Dat wordt niet makkelijk, maar dat is ook normaal bij zo’n grote club.”

De vorderingen van Bakayoko worden ook in thuisland Bakayoko op de voet gevolgd. De Belgische aanvaller werd recent uitgeroepen tot grootste talent van de Keuken Kampioen Divisie. Bakayoko kreeg de prijs uit handen van Louis van Gaal. “Dat was buitengewoon, om hem te ontmoeten. Iedereen die verstand van voetbal heeft, weet wat voor geweldige coach hij is. Zijn aanwezigheid en de woorden die hij tegen me sprak, dat raakte me. Tot dusver heb ik altijd grote trainers mogen ontmoeten: geen idee waarom, maar het lijkt me een goed teken”, aldus Bakayoko.


Vorig artikelOud PSV’er Alex ondergaat hartoperatie
Volgend artikelPSV ontvangt concreet bod op Romero, clubs in gesprek over naderende transfer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in