Home Nieuws De gevolgen van het WK voor PSV in de titelrace: ‘PSV wacht...

De gevolgen van het WK voor PSV in de titelrace: ‘PSV wacht in de winterstop een enorm karwei’

1807
0

Hoe gaat het WK in Qatar verlopen voor Oranje na de eerste gewonnen poulewedstrijd?

Die vraag houdt ook de PSV directie bezig omdat er deze winter heel wat op de club af kan komen. Simpel gezegd kan een goed wereldkampioenschap van Cody Gakpo slecht uitpakken voor de titelaspiraties van PSV. Een goed WK in Qatar kan verstrekkende gevolgen hebben voor de selectie die na de winterstop op de landstitel wenst te jagen. Cody Gakpo zou natuurlijk een centrale rol in de titelrace van PSV gaan betekenen maar speelt de aanvaller na de winterstop nog in Eindhoven? De aanvaller staat bij veel grote clubs op de radar en toonde maandag zijn klasse met een goal tegen Senegal.

“Als clubs van het kaliber Real Madrid, Bayern München en Manchester United zich met vele miljoenen melden, wordt het lastig om dit seizoen bij PSV af te maken. Die clubs zullen gezien hebben dat Gakpo niet alleen een pure linksbuiten is, maar ook op tien kan spelen en zelfs in de punt van de aanval uit de voeten kan”, concludeert Eindhovens Dagblad an de zege van Oranje op Senegal.

Cody Gakpo trekt de lijn van de competitiewedstrijden en de Europa League wedstrijden eenvoudig door in Qatar. “Gakpo staat nu ook op het WK op de kaart en nu is het wachten op de bevestiging. Volgt deze in de komende wedstrijden, dan wacht PSV in de winterstop opnieuw een enorm karwei en moet serieus naar een opvolger gekeken worden”, aldus het regionale medium.


Vorig artikelFIFA heeft prestatie Gakpo in beeld | Wereldvoetbalbond vergelijkt Gakpo met Robin van Persie
Volgend artikelThe Sun en Britse TV analisten onder de indruk: ‘Wat een moment voor de aanvaller van PSV’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in