Home Nieuws De gang van Marcel Brands naar de Westtribune kan op veel complimenten...

De gang van Marcel Brands naar de Westtribune kan op veel complimenten rekenen

12883
1

Algemeen directeur Marcel Brands snelde zondagmiddag rond 15u naar de Westtribune waar op dat moment een drama plaatsvond.

Een PSV fan kreeg op de Westtribune een epileptische aanval en diende acuut gereanimeerd te worden. Vanuit verschillende hoeken kwam er meteen hulp opdagen, de wedstrijd werd stilgelegd. Marcel Brands bleek alles te hebben meegekregen en maakte meteen aanstalten richting de Westtribune te lopen, maakten beelden op ESPN duidelijk.

Meteen na de hervatting van de wedstrijd regende het op sociale media complimenten voor de snelle hulpverlening maar ook Marcel Brands kreeg vanuit alle hoeken complimenten voor zijn komst naar de Westtribune. De algemeen directeur van PSV was daar waar moest zijn. Ook in de Rood Wit Podcast wordt de handelswijze van Brands besproken en gecomplimenteerd.

Het moment van de week bleek in de Rood Wit Podcast het succesvol reanimeren van de bewusteloze PSV fan te zijn, waarbij we natuurlijk ook de medici van Ajax dankbaar zijn voor de goede afloop. Ajax-fan en tevens lid van de Amsterdamse brandweer, Bas den Brave uit Amsterdam, die zich op de Westtribune in één van de skyboxen bevond, kreeg afgelopen dagen ook al de nodige en terechte complimenten op zich afgevuurd door zijn snelle handelswijze. Bas startte nadat hij over de boarding was geklommen meteen met reanimeren van de bewusteloze PSV-fan.

Overigens kunnen we vaststellen dat de Oostribune ook de nodige complimenten verdiend. De 1-2 net voor rust van Brian Brobbey bleek voor de duizenden fans op dat deel van de Oosttribune geen aanleiding te zijn met voorwerpen te gooien, ondanks het zeer provocatieve gedrag van Ajax-spits Brian Brobbey. De spits van de Amsterdammers vond het nodig zichzelf volkomen gefrustreerd half over de boarding te hijsen om de PSV-fans te laten weten dat hij, als notoire kansenmisser eerste klas, de 1-2 op de borden had gebracht.

Nog veel meer over PSV – Ajax en andere onderwerpen in de altijd leuk en originele Rood Wit Podcast. Ook de komst van Frank Arnesen en de hopelijk spoedige terugkeer van Noa Lang blijft niet onbesproken.


Vorig artikelBij PSV mislukte Sávio (19) speelt zich in de kijker bij FC Barcelona
Volgend artikelTeam USA ziet transfer Miles Robinson naar PSV wel zitten: ‘Hij is een jonge Jaap Stam’

1 REACTIE

  1. Ik denk dat er wel sneller gereanimeerd kan worden de ehbo kwam namelijk rustig aanlopen en ik denk niet dat dat hetgeen is wat je dan moet doen. Ook moet er eerder iets gebeuren de wedstrijd wordt stilgelegd als de fans het vragen en er werd in de hoek waar ikzelf ook zat bij het ongeluk al gevraagd voor ehbo wat nog in minuut duurde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in