Home Nieuws Van Nistelrooij spreekt zich uit over aanvallende versterkingen, komst aanvaller lijkt dichterbij...

Van Nistelrooij spreekt zich uit over aanvallende versterkingen, komst aanvaller lijkt dichterbij te komen

3475
0

PSV wacht een interessante week. De ploeg van Ruud van Nkstelrooij werkt de komende dagen twee uitwedstrijden af.

Uiteraard is de eerstvolgende wedstrijd altijd de belangrijkste en dus worden de pijlen gericht op Go Ahead Eagles – PSV. De drie punten zijn een absolute must en dus weet de selectie zich voor te bereiden op het treffen in Deventer.

Op de persconferentie in aanloop naar het uitduel met Go Ahead Eagles wordt er niet alleen over de eerstvolgende wedstrijd gesproken maar wordt ook de situatie rond Cody Gakpo besproken. “Ik vind het knap hoe hij zich blijft focussen op PSV en andere dingen parkeert”, zegt de trainer tegen het Eindhovens Dagblad. Dat er niets concreets speelt, wil volgens de trainer niet zeggen dat er geen interesse is voor Gakpo.

Van Nistelrooij beschikt verder over dezelfde namen die tegen AS Monaco beschikbaar waren. Toch wordt ook het belang van een extra aanvaller besproken. Het heeft er alle schijn van dat PSV op korte termijn een extra aanvaller aan de selectie zal gaan toevoegen. De namen van Donyell Malen en Joshua Zirkzee worden genoemd maar of beide spelers haalbaar zijn moet nog blijken.

“De wedstrijden wachten niet”, zegt hij. Carlos Vinícius sluit mogelijk wel weer aan in Deventer. Een vertrek van de Braziliaan ligt verder niet in de lijn der verwachtingen. “We hebben het over versterkingen, niet over spelers kwijtraken. Carlos hebben we er graag bij”, aldus Ruud van Nistelrooij.


Vorig artikelOok gewilde Adil Ramzi geniet van Ismael Saibari, trainer Jong PSV geeft alles voor succes jeugdspelers
Volgend artikelVan Nistelrooij krijgt interessante vragen: Knokte PSV zich naar de play-offs of mazzelt PSV?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in