Home Nieuws De flashbacks van de weer bijna fitte Ibrahim Afellay

De flashbacks van de weer bijna fitte Ibrahim Afellay

100
0

Ibrahim Afellay nadert bijna weer de status van volledige fitheid. Dit is mede te danken aan de bereidwilligheid van de club en daar is de middenvelder zijn voormalige werkgever erg dankbaar voor.

John de Jong en Mark van Bommel waren het die Afellay weer in de armen sloten. Hij vertrok transfervrij bij Stoke City en sinds begin 2019 probeert hij op de Herdgang weer fit te worden om zijn carrière waar dan ook te kunnen vervolgen.


Wanneer de middenvelder rondloopt op De Herdgang geeft hem dat een speciaal gevoel. “Als ik hier rondloop krijg ik allerlei flashbacks. Je hebt allemaal herinneringen zoals de spelers met wie je gespeeld hebt en de trainers die er in mijn tijd waren. Dat is toch bijzonder. Het voelt goed om terug te zijn bij PSV.”

Nu hij weer bijna volledig fit aan het worden is merkt de middenvelder hoe graag hij nog wil voetballen. “Ik zit in de laatste fase van mijn revalidatie om zo weer volledig fit te worden. Eigenlijk is het vrij snel gegaan. Ik had al een tijdje contact met Van Bommel omdat we ook samen gespeeld hebben in het verleden. Uiteindelijk is het via John de Jong zo gelopen dat ik nu kan herstellen bij PSV. Daar ben ik de club heel dankbaar voor.”


Facebook Comments