Home Nieuws ‘De ene millimeter in de Kuip’

‘De ene millimeter in de Kuip’

7
0

Volgens Marcel Brands is er ondanks de teleurstellende prestaties dit seizoen op zichzelf niks mis met het spelersmateriaal. Brand blijft bij zijn standpunt over de kwaliteiten van de selectie.

“Onze selectie is zeker niet minder dan die van Feyenoord. Ik vind nog steeds dat we de beste selectie van Nederland hebben en in ieder geval een selectie, die kampioen moet kunnen worden. Maar het gaat niet alleen om kwaliteit, maar ook om hoe ver en diep je kunt gaan om een resultaat te halen.”

Brands vervolgt: “In het eerste kampioensjaar onder Phillip wonnen we thuis met 4-3 van Feyenoord door een goal in de laatste minuut. Bij die goal trokken vier spelers van ons een sprint van honderd meter. Zo’n goal hadden we zondag niet gemaakt en dat is wel nodig om kampioen te worden.”

Hoewel ervaringsdeskundigen als Kees Ploegsma en Aad de Mos het advies geven aan PSV om het mes in de selectie te zetten, is drastisch ingrijpen aan Brands niet besteed. “Ik kan er niet in meegaan, dat we PSV helemaal moeten vernieuwen. We hebben nog steeds allemaal goede spelers, we hebben geen oude spelers en er zijn geen aflopende contracten. We werken al maanden aan de richting die wij na dit seizoen op denken te moeten gaan. Die is niet veranderd door die ene millimeter in De Kuip. Dat zou raar zijn.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here