Home Nieuws De emoties regeren bij Ihattaren: ‘Niemand krijgt mij kapot’

De emoties regeren bij Ihattaren: ‘Niemand krijgt mij kapot’

686
0

Opnieuw doet Mo Ihattaren veel stof opwaaien.

Deze keer gaat het wel over zijn prestaties maar opnieuw ontstaat er een discussie. Die discussie heeft de Utrechtse tiener wel aan zichzelf te wijten.


Zondagmiddag. Diep in blessuretijd was daar het moment van Mo Ihattaren. De bekritiseerde middenvelder nam met een juweel van een doelpunt weer wat twijfels weg maar liet ook de discussie weer oplaaien.

In de 91ste minuut bewees de negentienjarige middenvelder zeker zijn klasse. Ihattaren kreeg de bal van Götze en krulde hem met zijn linkerbeen prachtig in de verre bovenhoek, het was zijn eerste goal van 2021. Direct sprongen zijn ploeggenoten hem juichend om de hals. Daarna zocht Ihattaren in zijn emoties de camera op en riep hij: ‘Niemand krijgt mij kapot, níémand!’, luidde het emotionele commentaar.

Aanvoerder Denzel Dumfries werd direct na afloop ook geconfronteerd met de emotionele vreugde-uitbarsting van Ihattaren.

‘Het was een prachtige goal, hij kwam goed naar binnen. Dat is zijn kwaliteit. En het juichen? Dat is een stukje emotie. Er was natuurlijk wat frustratie van zijn kant. Hij is een goede voetballer en dit is het enige antwoord dat hij kan geven. Hij laat nu zien dat hij van waarde is. Dat doet hij fantastisch’, aldus de aanvoerder in gesprek met ESPN.