Home Nieuws De eerste dagen van Denzel Dumfries in Milaan: ‘De ster van het...

De eerste dagen van Denzel Dumfries in Milaan: ‘De ster van het EK 2021’

884
0

Denzel Dumfries heeft een aantal leuke en goede gehad in Milaan en inmiddels volwaardig selectielid van Inter uit Milaan.

Het vervult Dumfries van trots en in gesprek met het clubkanaal van Internazionale doet Dumfries uit de doeken hoe hij zijn eerste dagen in Milaan beleefde. De interviewer noemt Dumfries de ster van het Europese Kampioenschap door zijn twee doelpunten voor Oranje en zijn vele voorwaartse rushes langs de lijn.

“Ik heb veel contact gehad met Stefan, ook toen ik hier nog niet getekend had. Hij heeft me veel geholpen. Hij heeft met mij gesproken en ook met de trainer. Hij is een goede vriend van me, we komen uit dezelfde stad in Nederland. Ik ken hem erg goed en ben blij dat hij hier is en ik nu zijn teamgenoot ben”, zegt Dumfries tegen het clubkanaal van Inter.

“Ik voel me geweldig. Ik ben heel blij dat ik nu bij de kampioen van ItaliĆ« speel. Dit is een grote kans voor me en ik ben erg blij om hier te zijn. Ik denk dat ik goed pas bij Inter. Net als bij Oranje spelen ook zij met vijf verdedigers.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here