Home Nieuws De druk wordt opgevoerd: PSV verwacht meer van Ruud van Nistelrooij

De druk wordt opgevoerd: PSV verwacht meer van Ruud van Nistelrooij

4629
1

Wat was het strijdplan in de Kuip afgelopen zondag voor de wedstrijd Feyenoord – PSV?

Afgaande op de erbarmelijke statistieken die het PSV van Ruud van Nistelrooij wist te overleggen was er nauwelijks sprake van een strijdplan. Door de relatief vroege rode kaart geraakte de wedstrijd uit balans maar PSV kon toch maar 7 balcontacten in de vijandelijke zestienmeter overleggen, waar Feyenoord en 61 kon noteren. Het is PSV onwaardig te noemen. Dat lijkt de directie ook te concluderen.

Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV komende weken meer verwacht van Ruud van Nistelrooij. De clubleiding verwacht meer beslissende inbreng van de trainer en wenst dat de hand van de trainer zichtbaar wordt.

De PSV-leiding voert de druk nu alleen wel wat op, zo schrijft de regionale krant. PSV heeft zich bij monde van de directie ten doel gesteld dat ‘het handschrift’ van de trainer meer zichtbaar gaat worden. Dit moet in combinatie met de juiste resultaten gepaard gaan.

PSV verwacht ‘meer beslissende inbreng’ van Ruud van Nistelrooij om in de laatste fase van het seizoen het verschil te kunnen gaan maken. ‘Thuis mag er sowieso niks meer misgaan en moet PSV tot de topper tegen Ajax zorgen dat abc’tjes ook echt abc’tjes zijn’, schrijft het ED. ‘Daar mag geen punt meer verloren gaan. Ook niet tegen het dit seizoen verrassende FC Twente, dat eind deze maand naar Eindhoven komt.’

Gemiddeld pakt PSV nu minder dan twee punten per wedstrijd, wat automatisch doet terugdenken aan seizoen 2013-2014 onder leiding van de toen beginnende trainer Cocu.


Vorig artikel‘PSV is géén serieuze kampioenskandidaat’
Volgend artikelPSV wijzigt schema Boscagli, rentree tegen FC Emmen lonkt

1 REACTIE

  1. Het is al langer duidelijk dat Ruud van Nistelrooy ervaring mist. Nog steeds is hij zelf onzeker over zijn functioneren. Getuige ook in het blijven hangen in het succes als trainer van Jong Psv door het blijven opstellen van jong psv talenten die nog niet voldoen. Bovendien is hij stront eigenwijs en heeft in tactisch opzicht veel te weinig in te brengen. De aanstelling van hem is tegen beter weten in, gebeurd,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in