Home Nieuws De dagelijkse gesprekken tussen PSV en Bosz | Vertessen en Ramalho in...

De dagelijkse gesprekken tussen PSV en Bosz | Vertessen en Ramalho in de belangstelling én in de wachtkamer

5725
0

Earnie Stewart en Marcel Brands zijn nog altijd dagelijks in gesprek met Peter Bosz over de selectie en alle door te voeren veranderingen.

Over een kleine drie weken staat de eerste training op de agenda en tegen die tijd is de verwachting dat de selectie er al voor een groot deel anders uit zal zien dan nu het geval is. De situatie nu is voor een groot deel van de spelersgroep van PSV een onzekere situatie te noemen. Tal van spelers staan op de nominatie om te worden verkocht dan wel te worden verhuurd, maar niets is nog zeker.

Uitgaande transfers van Ibrahim Sangaré en Érick Gutiérrez zullen het balletje vrijwel zeker sneller doen laten rollen maar vooralsnog is het ook rond beide middenvelders rustig. Dat betekent vrijwel zeker dat PSV ook voor Stijn Spierings nog niet door zal pakken, waar de middenvelder toch ook een keer duidelijk wenst gezien zijn transfervrije status die hij momenteel geniet.

Dan naar de achterhoede. De kwetsbare achterhoede welteverstaan. Het Eindhovens Dagblad heeft nieuws rond André Ramalho. Het gaat net iets te ver om de Braziliaan een brokkenpiloot te noemen maar het hield allemaal niet over wat de Braziliaan afgelopen seizoen ten tonele wist te voeren.

Voor verdediger André Ramalho is er inmiddels belangstelling op gang gekomen, maar het is onbekend of een van de betrokken clubs wil doorpakken. Dat meldt het Eindhovens Dagblad te melden. De regionale krant meldt tevens dat het ook om clubs gaat die buiten Europa actief zijn. Het is geen geheim dat Ramalho zijn carriere in Brazilië wenst af te sluiten maar of dat al een reëels optie is momenteel, valt nog te bezien.

Bij een vertrek van de Braziliaan zal PSV meteen kunnen doorschakelen. Het Eindhovens Dagblad denkt tegenwoordig al mee met PSV en oppert een naam. ‘Een interessante optie kan de de talentvolle Zeeuw Jan Paul van Hecke zijn, al wil zijn huidige club Brighton & Hove Albion graag langer met hem door;, schrijft het ED over de relatief onbekende verdediger.

De krant meldt ook dat Phillipp Mwene en Shurandy Sambo nog wachten op welke plannen de club met hen heeft. Door naar de aanval, waar het er alle schijn van heeft dat de wegen van Yorbe Vertessen en PSV zullen gaan scheiden. Ook voor Vertessen geldt dat hij nog niet weet wat de club met hem van plan is. Ondertussen geniet de Belgische aanvaller interesse vanuit de Duitse Bundesliga.


Vorig artikelKomt PSV in de markt voor gewilde Noa Lang? Eindhovens Dagblad noemt vraagprijs
Volgend artikelKrediet Wijnaldum ver te zoeken, weinig kritiek voor Simons na slechte wedstrijd: ‘Simons moet altijd spelen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in