Home Nieuws De comeback van een bijna vergeten voetballer

De comeback van een bijna vergeten voetballer

34
0

Florian Jozefzoon maakte woensdag zijn rentree bij PSV. De bijna vergeten buitenspeler mocht een klein kwartier invallen tegen Heracles Almelo, in de bekerwedstrijd.

Jozefzoon ziet nog volop perspectief bij PSV op speelminuten. De flankspeler zal net als Narsingh nog genoeg tijd nodig hebben om terug te keren op niveau. Juist Narsingh en de vorm van Narsingh, zorgen voor perpectief bij Jozefzoon.

“Het was een heel aparte wedstrijd, maar ik ben zeker blij dat ik weer terug ben”, zei Jozefzoon tegenover¬†Omroep Brabant. De dartelende buitenspeler liep constant rond met een lach op zijn gezicht. “Ik ben heel blij”, bleef de PSV’er roepen. “Ik wilde graag het verschil maken, want je wilt niet nog een verlenging spelen hier. Gelukkig maakte Locadia de winnende, heel mooi.¬†We hebben zaterdag weer een wedstrijd, je moet als groep denken. Ik ben heel blij dat ik terug ben, maar belangrijk is dat we voor zaterdag krachten sparen.” Mogelijk speelt Jozefzoon dan weer. Is hij honderd procent fit? “Ik voel me goed, maar we moeten zien waar ik sta. Ik voel me gewoon goed en ik ben zeker nog dezelfde.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here