Home Nieuws De chaos compleet: Ruud van Nistelrooij stapt per direct op als hoofdtrainer

De chaos compleet: Ruud van Nistelrooij stapt per direct op als hoofdtrainer

1518
0

Ruud van Nistelrooij vertrekt per direct bij PSV. Dat mag met recht een zeer teleurstellende als even verrassende ontwikkeling worden genoemd.

Van Nistelrooij voelde onvoldoende steun binnen de club en heeft na verschillende gesprekken zelf besloten op te stappen. Van Nistelrooij sprak de laatste weken meermaals met de clubleiding over zijn toekomst, is inmiddels bekend geworden. Dinsdagavond vond er opnieuw een gesprek plaats en daarin werd besloten de focus op de wedstrijd van aanstaande zondag te richten en daarna pas verder te praten.

Naar aanleiding van dat laatste gesprek heeft de 46-jarige Van Nistelrooij woensdagochtend aan de spelersgroep en staf medegedeeld dat hij te weinig draagvlak voelt om langer door te gaan binnen de club. Van Nistelrooij zit tijdens de laatste wedstrijd van de competitie tegen AZ al niet meer op de bank. Zijn taken worden overgenomen door Fred Rutten.

Met het vertrek van Ruud van Nistelrooij sneuvelt er na Mark van Bommel opnieuw een clubicoon en kunnen we gerust concluderen dat de chaos compleet is en de club in brand staat. Het was immers de nieuwe algemeen directeur die Ruud van Nistelrooij naar voren schoof als hoofdtrainer. Een dag voor de laatste wedstrijd van het seizoen een trainer zien opstappen is een absoluut dieptepunt in de geschiedenis van de club. De pijlen zullen de komende dagen dan ook gericht worden op de spelersgroep, die op dit moment in ieder geval alle schijn tegen heeft gezien de ontwikkelingen van de laatste weken, achter de rug van de trainer om.


Vorig artikelGemeente Alkmaar treft maatregelen voor AZ – PSV
Volgend artikelVeel imagoschade voor PSV na beslissing clubicoon Van Nistelrooij, deel spelersgroep mag zich schamen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in