Home Nieuws De boodschap van Peter Bosz voor Guus Til

De boodschap van Peter Bosz voor Guus Til

39784
0

Peter Bosz is nog lang niet klaar met Guus Til. De middenvelder wist nog weinig minuten te maken deze voorbereiding maar de rol van Til bij PSV lijkt nog lang niet uitgespeeld te zijn.

Bosz kan inmiddels beschikken over Isaac Babadi en één dezer dagen krijgt de trainer ook de beschikking over Malik Tillman. Dat betekent twee concurrenten voor Guus Til, die ook nog Ismael Saibari en Ricardo Pepi als concurrenten heeft voor zowel middenvelder als aanval. Guus Til is geen opgever en voorziet voor zichzelf nog kansen genoeg op speeltijd. Til kan als nummer tien uit de voeten maar ook als spits rond Luuk de Jong mocht de situatie daarom vragen.

Peter Bosz ziet het zeker zitten om Guus Til te gaan gebruiken, zo blijkt uit zijn woorden. Bosz is namelijk van plan om Guus Til zo snel mogelijk weer minuten te laten maken. De middenvelder raakte vrij snel geblesseerd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om die reden gaf Bosz vooralsnog de voorkeur aan spelers die er fysiek beter voor staan.

“Omdat nu de wedstrijden voor het echie gaan, heb ik de jongens opgesteld waarvan ik weet dat ze fysiek dit volledig aankunnen. Guus traint nu volledig mee, dus die wil ik zo snel mogelijk weer naar het elftal toe brengen”, aldus Bosz, die een positieve boodschap voor Til heeft. De middenvelder annex aanvaller liet zich de voorbije dagen nog wel ontvallen dat er de nodige middenvelders voor zijn positie beschikbaar zijn.


Vorig artikelHoe lachende Feyenoorders Valentijn Driessen over Peter Bosz aanspraken vóór Feyenoord – PSV
Volgend artikelKritiek voor Van Aanholt: ‘De defensie staat bij vlagen echt lelijk te slapen’, Bosz geeft gepaste reactie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in