Home Nieuws De Boer waarschuwt PSV voor Inter spits Icardi

De Boer waarschuwt PSV voor Inter spits Icardi

56
0

Frank de Boer heeft alle vertrouwen in PSV maar waarschuwt de defensie voor Internazionale-spits Mauro Icardi. 

De Boer maakte Icardi mee in zijn periode bij Inter. “Ik vond hem als spits echt geweldig, Icardi. Meteen al bij de eerste trainingen droop de klasse ervan af”, zegt hij in AD Sportwereld.

“Uit alle hoeken en gaten scoren, goede startsnelheid en koppen, man, geweldig koppen kan-ie. Ja, dat ga je tegen PSV ook zien. 109 goals in 187 wedstrijden, een moyenne van meer dan 1 op 2.”

“Twee keer Serie A-topscorer in de laatste vier jaar; het zegt voldoende. Ik ben heel benieuwd wat PSV er morgen tegenover stelt”, vervolgt De Boer, die weet dat Icardi de aanvoerdersband zal dragen. De lastige Argentijn kreeg de band in 2015 al van Roberto Mancini om de arm toegeschoven. “En ik heb dat zo gelaten toen ik Mancini opvolgde. Al vond ik Icardi zeker niet de best denkbare aanvoerder.”

“Er zijn bij hem dingen die eigenlijk niet horen bij een captain, zoals dus dat gedoe met eigen supporters”, aldus De Boer. Icardi kreeg het in 2015 aan de stok met de harde kern na een nederlaag tegen Sassuolo. “Maar je wilt zo’n belangrijke speler ook niet meteen verliezen als je het middenin de voorbereiding op een seizoen overneemt als trainer.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here