Home Nieuws De Boer razend benieuwd naar Xavi Simons in Oranje, analist lyrisch over...

De Boer razend benieuwd naar Xavi Simons in Oranje, analist lyrisch over trio Simons, Gakpo en Malen

441
0

Ronald de Boer is razend benieuwd benieuwd naar Xavi Simons in Oranje. De analist voor Ziggo heeft hele hoge verwachtingen van Xavi Simons.

Tegelijkertijd ziet de Zigoo-analist een trio aanvallers ontstaan in het Oranje shirt waar Ronald Koeman nog jaren mee vooruit zou kunnen. De Boer ziet de driehoek Xavi Simons, Cody Gakpo en Donyell Malen dan ook helemaal zitten. En dus kijkt De Boer uit naar de Nations League finalewedstrijden. De oud-international heeft vooral hoge verwachtingen van Xavi Simons, Cody Gakpo en Donyell Malen.

Ronald de Boer steekt van wal nu het toernooi op het punt van beginnen staat. “Mooi om te zien hoe Gakpo wordt gewaardeerd in Engeland, ook door Klopp”, zegt De Boer in Voetbal International. “Ik zie Gakpo wel liever vanaf links. Ik ben ook benieuwd hoe Simons het nu gaat doen tegen de grote landen. Ik ben gek van hem en hij gaat vast een mooie toekomst tegemoet, maar hij staat nu nog onderaan de ladder. Ik denk dat Memphis, ook als hij fit was geweest, een pas op de plaats had moeten maken voor Malen.”

De Boer verwacht dat Ronald Koeman hetzelfde denkt over Xavi Simons, Cody Gakpo en Donyell Malen. “Wat hij in de tweede seizoenshelft liet zien bij Dortmund heeft hij altijd al in zich gehad, maar nu komt het er echt uit. Ik denk dat het goed is als de hiërarchie bij Oranje weer wat wordt opgeschud. Van Dijk, De Jong, Gakpo, De Ligt en Aké zijn zeker van een basisplek, maar verder zie ik op dit moment geen onmisbare spelers in de selectie”, aldus De Boer.


Vorig artikelAjax td wijst naar PSV en Roger Schmidt bij presentatie Steijn, Stan Valckx adviseerde PSV Steijn te contracteren
Volgend artikelKoeman ziet duidelijk veel toekomst in Oranje basisspeler Xavi Simons, Joey Veerman begint op de bank

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in